Eu stiam in alt mod:
Coana Mita Biciclista a cazut si si-a rupt pii pcalak intr-un tufis mie-mi vine sa ma pi pcalac intr-un copac mie-mi vine sa ma ca lul trage d caruta fetele ma trag de pu ne mana mai baiete si nu te uita la fete
...mă trag de puţă :3 Trage-mă de puţă. Te rog? Te rog. Te rog. Te rog. Te rog. Te rog. Te rog. Te rog. Te rog. Te rog. Te rog. Te rog. Trage-mă. Te rog. Te rog. Te rog. *scoate puţa*
Nu e așa:
Piiitpalac într-un copac mie îmi vine să mă caaaaa.lule mănânci ovăz vine-mi vine să mă băăăăă... țule cu noduri multe mie-mi vine să te fuuuuu_gi de-aici că ești nebun!
Toti stiau intr-un fel. da eu` raman pustie
Piiiicccpalac nu stiu ce sa mai faaaaaaaC.
De fapt e:
Coana Mita biciclista a cazut si si-a rupt pi...tpalac intr-un copac mie-mi vine sa ma ca...lule mananci ovaz mie-mi vine sa ma ba---ietii lu nenea Nae faceau baie la co---paie.
Piiicccpalac într-un copac mie-mi vine să măăă arunc in lac, caaaluu tragee la căruţă fetelee cochetelee.
... mă prind de puuuuuuuuuuuuuu... neţi mâna măi flăcăi şi sunaţi din zurgălăi: HĂI, HĂI!
Eu stiam"coanaaa mita pita biciclista a cazut si si-a rupt piiiiiiiiiii.tpalac intr-un copac mie-mi vine sa ma caaaaaaaaaaaa.lule mananci ovaz mie imi vine sa ma baaaaaaaaaaa. tule cu noduri miemivine a te fuuuuuuuuuu.gari peaici nebunule
@Bya132.e asa
picpalac intr-un copac mie-mi vine sa ma caaalu trage la caruta fetele ma apuc de puutina cu castraveti.ma rog.pot fi mai multe variante.
Eu stiu altfel:
Coana Mita biciclista, a cazut si si-a rupt piii.itpalac intr-un copac
, mie-mi vine sa ma caaa.alu trage la caruta fetele ma trag de puuu. utina cu castaveti!
LisaJulie întreabă: