Ii aplic o lovitura de lopata in zona craniana si in cutia toracica pana intra in trepidatii.
Ii spui:
Nenea,
Nu sunt un tip posesiv
Nu ma comport agresiv
Stau cam prost afectiv
Dar totul e relativ.
Aaa, hotule, ia ceva micut din casa ca nu te bat, nu te teme. Dupa aia dispari.Nu te mai intoarce.
Apropo, asta ca fapt divers:Ghita, ti se vede fata prin ciorap, in fine, pleaca.
Dupa 3 minute de la plecarea hotului:
*suna la nevasta lui Ghita*.
Ca in filme
cobor de la etaj ma rostogolesc pana in dulapul cu arme il chem pe rex pitbullul meu
imi chem sotia sa ia o pusca si sa se inchine el daca mai are vreo sansa
peorma vin ajutoarele lui prin geam si C.I.A SI F.B.I si apoi eu ajung in spital(doamne fereste dar asta e in filme) si sotia mea vine. si ala se duce la inchisoare si apoi apare mare pe ecran : To Be Continued
)))
Ca in filme
cobor de la etaj ma rostogolesc pana in dulapul cu arme il chem pe rex pitbullul meu
imi chem sotia sa ia o pusca si sa se inchine el daca mai are vreo sansa
peorma vin ajutoarele lui prin geam si C.I.A SI F.B.I si apoi eu ajung in spital(doamne fereste dar asta e in filme) si sotia mea vine. si ala se duce la inchisoare si apoi apare mare pe ecran : To Be Continued
))) sau cel mai simplu... ii dau o bere si mancam seminte pana pleaca.
Pai cel mai indicat e sa il lasi sa pleca fara sa te vada, ca poate deveni agresiv si nu stii daca are arme albe la el, daca ai vreo bata de baseiboll, eu dai de cap il ataci
LisaJulie întreabă: