anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Quee,Ani de ce vă purtați așa dragelor? Întâi îmi faceți declarații de amor îmi spuneți multe multe apoi vă bateți joc de inima measad
Inventați povești cum că mă dau la Ashadow și că v-am părăsit.Nu o să vă părăsesc niciodată mai ales pentru un nebun,alcoolic, ciudat și alcoolic.
Dacă voiați să scăpați de Ashadow că stătea prea mult timp cu mine(așa sunten noi bărfim despre fete)putea-ți să-mi spuneți nu să povesti-ți la toată lumea că
Ashadow e obsedat de mine.I-ați stricat reputația.Toată lumea îl credea hermafrodit iar acum nu îl bagă în seamă. Dacă el uneori atrași de băieți nu trebuie să-l faceți de râs în public.De-ar ști lumea ce perversiun ați pus voi două la calee...
Chiar m-ați dezamăgit.Pun punct relatiei azi cu amândouă! Mai rămâne Klarissa care de la un timp s-a dat la o parte.Sper că mă puteți întelege. Dacă o să vă gândiți la mine tot timpul vă înțeleg.Și Ashadow se mai gândește uneori la mine dar asta pentru că e mai tot timpul beat.
Acum că am lămurit astea unde ești Klarissa?

19 răspunsuri:
| ady123 a răspuns:

Ashadow e ciudat?laughing
Saracutu acum pe bune nu ai stat o zi fara sa il barfestilaughing
Ce crezi ca zice acum?

| Ashadow a răspuns (pentru ady123):

Nu cred ca vrea sa stie.

| єχcєєℓ a răspuns (pentru ady123):

Ce să zică la cât e de beat?laughing

| zurick a răspuns:

Bietul єχcєєℓ!

| suităr a răspuns:

Deh.

| Speed99 a răspuns:

Mhea...ma duc sa vomit

Răspuns utilizator avertizat
| SongokuJR a răspuns:

Ashadow face lba bucurandu'se ca a scăpat de 2 posibile amenintari.

| VeveritaBestiala a răspuns:

Scuze pentru pierdere...

| Firetears a răspuns:

Mie sincer îmi pare rău, numai când am citit povestea asta tristă am început sa plâng, de emoţie...
Klarissa, unde eşti? crying

| єχcєєℓ a răspuns (pentru Firetears):

Mulțumesc că mă susțiicrying