| Loome a întrebat:

REVENIREA T/A? Băi, nu înțeleg. Avalanșa de useri noi nu cunosc ce s-a întâmplat cu TPU revive. Mulți ați apărut după februarie, deci nu aveți idee. Ei bine, am făcut o campanie similară, cu debutul pe mess și apoi pe TPU. A fost un eșec. Nu puteam controla 200 de oameni, cu media de vârstă dusă spre 14 ani. Gândiți-vă. Creați mai multă vâlvă decât un proaspăt T/A. TPU revive a fost motivul neexprimat pentru creearea categoriei Comics și alea noi care au mai apărut. Jumătate au părăsit site-ul. Scrisoarea virtuală trimisă de voi nu va fi deloc băgată în seamă. TPU e un site entru ajutor reciproc în problemele de zi cu zi, nu o platformă pentru troli și glumele lor, dar nici pentru pițipoancele care pocesc limba româînă și pun întrebări cu justin bibăr.
Da, știu, sună stupid să zic eu asta, dar, da, TPUrevive a fost un eșec, a întors 50% din T/A împotriva celeilalte jumătăți. Acum s-au mai liniștit spiretele și faceți din nou vâlvă?
@Inițiatorului, gândește-te de 2 ori, caută și pe google că o să găsești termenul tpurevive.
@Restul, e cul să zici semnez, vă simțiți oficiali, că participați din masa de oameni care mai târziu nu o să mai poată fi controlată, nu?

12 răspunsuri:
| ViezurE a răspuns:

PedoBearxD e cam disperat/a... Oricine poate veni pe TPU, nu trebuie aprobarea lui/ei...

| bogdan14_5722 a răspuns:

Mi-e lene sa citesc ce scrie acolo.

| JUSTERINIandBROOKS a răspuns:

Pozitiv sau nu, ai intrat in istorie.Prea tarziu.Deja li s-a inoculat in creier termenul asta si parca ii vad iar cu rahatul asta in coada nickname-ului.Cand facem un lucru trebuie sa ne gandim la consecinte, nu crezi? In plus, nu cred ca ne-ar conveni sa intervina adminii pentru ca t/a nu prea ar mai avea farmec cenzurata.Prea multa seriozitate strica. Odata cu ceilalti ne-am duce si noi pe apa sambetei!

| Yep a răspuns:

No,hai la un Lay's.

| Loome explică:

JUSTERINIandBROOKS a răspuns:
Pozitiv sau nu, ai intrat in istorie.

OMFG, mă simt ca Papa după ce a atins un iPad

| Puţifer a răspuns:

You`re right.

| Bastet a răspuns:

Oh,am vagi amintiri legate de campania TPURevive...am fost suspendată în timpul ei.

| totGumã a răspuns:

Cum zice si @Puţifer, ai mare dreptate, dar n.ai cu cine sa vorbesti!

@Initiatorul acesta...Nu a gandit cand a vrut sa aduca T/A sau TPU cum era inainte, poate el sau ea a gandit la momentul ala ca e bine ce face.dar amintiti.va cu totii cum a fost la TPUrevive,eu nu eram ca si Guma aveam alt cont pe atunci...a fost teroare! Nimeni nu ar vrea sa mai treaca prin asta inca odata!
Am intrat pe pagina de facebook a T/A Revine si nu e cine stie ce. putea sa faca o pagina gen Eveniment! infine

Mda acum fiecare cu parerea lui/ei daca ei cred ca e bine ce fac nu ai/avem cu sa ii opresti/oprim!

Cititnd acest mesaj,ei, toti care participa la T/A Revine, sper sa inteleaga ca e un CACAT!

| 3rdWW a răspuns:

Ce vremuri sigh
Atunci habitam pe celelalt cont, si eram fericita alaturi de membrii T/A, macar atunci aveam dc sa punem intrebari stupide si sa radem de cretini, dar acum nici asta nu mai are haz

| CristinaLăvMucAnonim a răspuns:

Buna Loome,ai si tu dreptatea ta,dat iti dai seama ce va ajunge TPU cu toata aceasta intorsatura de situatie.Cel mai corect ar fi ca unii useri care sunt nefolositori sa nu fie bagati in seama,cei care adreseaza injurii sa fie imediat suspendati, cei care il iubesc pe Justin Bibar sa fie rugati sa iasa din TPU! Asta ar fi cel mai corect pentru ca se va face, varza, site-ul nostru!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Lasa fata draga, ai intrat in istoria TPU. Simte-te importanta. oh go on
2. Hei, hei.Si eu am 14 ani (tu nu aveai 12?) Si eu am cont din februarie (am eu motivele pentru care abia atunci mi-am inceput activitatea), dar sunt pe site de un an si imi amintesc perfect totul.
3. De fapt ai incercat sa faci un lucru bun, insa uite ce a iesit. Niciodata nu o sa mai fie ce a fost, multi au descoperit TPU de atunci, e vacanta. Traficul creste, poate ca atunci cand incepe scoala va fi altfel (doar ca vor aparea iar temele, dar asta e alt subiect). Adminii nu vor face nimic deoarece T/A e o categorie dezlipita de adevaratul TPU, e impotriva regulamentului din start. Unde e ajutorul reciproc intr-o intrebare pusa la misto si la raspunsurile ce din start se vor a fi niste glume?
4. Ai dreptate, e cul. Eu am semnat mai mult asa, ca un fel de "da, nu imi convine si mi-as dori, poate-poate, doamne-ajuta, dar campania e degeaba fiindca veti fi ignorati".

5.Acum, vad pe pagina asta inca vreo 5 intrebari similare. Ce credeti ca faceti daca le puneti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce mama na*bii aveti? Nu vedeti ca are dreptate daca nu ajutam la salvarea TPU nu vom mai avea nici o sansa. Trebuie sa ne bagam si noi in asta pentru ca e comunitatea noastra si nu ii vom lasa pe toti fraierii sa ne distruga categoria si site-ul. Eu sunt de partea ei si o sustin. REVENIREA T/A!