| Trinitas a întrebat:

S-a dus si vara. Cum v-ati simtit in prima zi a atrocitatii numite septembrie? Sunteti bucurosi ca incepe scoala? Ce vreti sa primiti de Craciun? Dar de Paste? Ce melodii vreti la inmormantare?
Amu, trecem si peste anul' asta. Hai sa bem!

http://www.learnaboutwineonline.com/wp-content/uploads/w hite-wine-types.jpg

Si sa tragem pe vena.

8 răspunsuri:
| Muflă a răspuns:

Mă deprimaţi cu şcoala voastră, mai avem o săptămână jumate -_-

| CautNume a răspuns:

Anotimpul meu preferat e toamna.dar doar prima saptamana cand stau si nu fac nimic...
ca in ultimele zile de vacanta ma apuc de temelaughing

| Cereala a răspuns:

La mine mereu e vara ಠ_ಠ

| Paulla a răspuns:

Următoarea persoană care-mi aminteşte că începe şcoala primeşte un pumn în faţă!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, și cum îmi termin eu temele de vacanță într-o săptămână jumate? Shit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Idem @Șosetuță laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Urasc scoala, frate de ar fi 365 de zile de vacanta.
In plus n-am facut nici o tema de vacanta pentru ca nu am avut chef si in al doilea rand ce naib.a e asta?!
Vacanta sau scoala de vara?!
Vara te distrezi nu faci teme frustrated

| GabrielaIoana a răspuns:

Pai era si cazul sa treaca. cum descriu vara care tocmai a trecut e simplu,, lunga vara fierbinte" laughing lunga pentru ca in 3 luni de vara mi sa luat de la atata bine laughing trezit cand vreau dormit cand vreau activitati doar care imi plac etc si fierbinte pentru ca a fost foarte foarte cald.Da abia astept sa inceapa scoala pentru ca sunt boboc :X De Craciun...e cam devreme sa am gandesc la asta prefer sa fiu surprinsa laughing De paste ciocnesc un ou si imi ajunge e criza ce atatea cadouri (nu cred ca trece criza pana atunci) la inmormantare...pff.no comment tongue

Întrebări similare