Blocul in care locuiesc are doar patru etaje deci nu suntem vecini. As citi probabil in ziar sau pe TPU despre intamplare si az zice "sa-i fie tarana usoara"!
Tare asta! Trebuie sa o folosesc in unele ocazii!
Dar nu am mustaţă...am cioc :-s
Atunci voi avea nevoie de ajutorul unui profesionist, nu as vrea sa dau gres
Ce ar face orice om care a avut ocazia sa stea de vorba cu tine pe acest site.As fugi la tine, m-as asigura de viata ta si daca ai fi moarta as da petrecereee! Party Hard! Iar daca nu ai fi murit...Ehh ce pot spune? Ghinionul meu
Deoarece nu te cunosc nimic.
Daca te-as cunoaste probabil m-as simtii rau, probabil as plange. Dar daca tot vrei sa te sinucizi (daca la asta te referi) fa-o cu stil : https://encyclopediadramatica.se/Suicide#The_Magicin
*Glumesc, just to cheer you up a little bit
*
Hm. As veni la tine si ti-as spune: te`ai zgariat un pic, dar stai linistit o sa-ti treaca. Maine vei fi ca nou, inconjurat de ingerasi sau diavolite eee oriunde ai nimeri va fi norocul tau. Data viitoare cand te vrei sa te arunci de la etaj incearca si tu un etaj mai inalt
un 20 ar fi bunicel
Pai, inainte sa cazi te va salva unicornul meu. El face minuni, te va vindeca si vei avea o viata minunata.
Te-as lasa sa mori apoi as chema politia si le-as zice ca nu am vazut sau nu stiu nimic
As filma faza as pune pe youtue si dupa ti as face inmormantare pe TPU pe melodia haarp cord 3.30 la care vor participa doar prietenii tai si bineinteles eu
Te-ai rade sau te-ai râde?
Why not both?
Daca ai cadea tu nu stiu cat de tare m-ar interesa
As suna la ''o suta doişpe''
LisaJulie întreabă: