| ɔɐıɔ a întrebat:

imi place se me juc pe pleisteisan 2 pe resling 2011. Dar ma cam plictise si as vrua se me juc jocuri mai noi, dar nu am roni se imi iau jocuri noi, si maine ie sfarsitul lumei si nu as vrea sa nu me juc pe un juc vechi. daca nu dorm si retez sfersitul lumii.Ami recomandati voi ceva jucuri fani si de actione. Fnda si vt la cine zice

12 răspunsuri:
| domnulgoe a răspuns:

Mamaaa...romana,unde esti?
ai o romana in tine...

| MyObsession a răspuns (pentru domnulgoe):

Bă eşti prost sau prost?
Aici e t.a nu vezi? Sau ai căzut în cap?
El a pus întrebarea la mişto, vii tu mare cercetător să-i ''atenţionezi'' gramatica.

| domnulgoe a răspuns (pentru MyObsession):

Poate,nu neg, dar oricum nu te intrec.
pai nu vezi ca nici nu stie sa puna o intrebare la misto?
da mai la urma? tu ce treaba ai? te-am criticat pe tine? vezi-ti de treaba...

| MyObsession a răspuns (pentru domnulgoe):

Îmi văd de treabă dar m-am săturat de tpţi fraierii care se dau mari ''inteligenţi'' criticându-i pe unii fără să ştie cine sunt.

| ɔɐıɔ explică (pentru domnulgoe):

Si tu de unde ai aparut?
Uita-te de cat timp stau pe t/a si mai zi ceva

| domnulgoe a răspuns (pentru ɔɐıɔ):

Nu stiu de unde am aparut
cred ca din alta galaxie. avantajul acestui lucru este ca sunt o fiinta superioara din punct de vedere al inteligentei tie.
si inca ceva:ce legatura are faptul ca stai de mult timp pe t\a cu faptul ca nu stii sa pui intrebari? ce relevanta are?

Ce legatura are faptul ca stai de mult timp pe t/a cu faptul ca nu stii sa pui intebari? ce relevanta are?

| domnulgoe a răspuns (pentru MyObsession):

In primul rand nu sunt fraier, si nu ma dau inteligent.si nu ii critic pe altii, doar le atrag atentia unde au gresit.eu stau si ma gandesc ca daca intr-adevar era cineva insemnat, nu ar fi pus o astfel de intrebare.macar sa o puna calumea, oricine ar fi...chiar daca e t/a nu poate sa scrie calumea?

| ɔɐıɔ explică (pentru domnulgoe):

Al inteligentei tie... t/a este o categorie facuta special pentru amuzament...

| MyObsession a răspuns (pentru ɔɐıɔ):

Ia sa-l lasam.
Vad ca nu intelegestraight face

Nu zic ca nu e asa.doar ca nu inteleg ce e amuzant in faptul ca scrii aiurea...e parerea mea.voi radeti de mine ca sunt unic.eu rad de voi ca sunteti la fel.nu conteaza.nu vreau sa ma cert cu nimeni, nu ca nu ma tine, dar nu am chef...

Stiu ca e facuta pentru amuzament.dar tot nu inteleg ce e asa amuzant in faptul ca e prezentata o zi obisnuita din viata ta"te juci resling pe pleisteisan 2"
chiar nu inteleg ce e asa de amuzant.dar poate imi zici tu partea la care ar fi trebuit sa rad.la,,me juc" sau la,, pleisteisan".
ca eu chiar nu inteleg unde e de ras.de asta iti solicit in mod respectuos ajutorul si te rog sa-mi zici si mie unde e de ras.