Bă eşti prost sau prost?
Aici e t.a nu vezi? Sau ai căzut în cap?
El a pus întrebarea la mişto, vii tu mare cercetător să-i ''atenţionezi'' gramatica.
Poate,nu neg, dar oricum nu te intrec.
pai nu vezi ca nici nu stie sa puna o intrebare la misto?
da mai la urma? tu ce treaba ai? te-am criticat pe tine? vezi-ti de treaba...
Îmi văd de treabă dar m-am săturat de tpţi fraierii care se dau mari ''inteligenţi'' criticându-i pe unii fără să ştie cine sunt.
Nu stiu de unde am aparut
cred ca din alta galaxie. avantajul acestui lucru este ca sunt o fiinta superioara din punct de vedere al inteligentei tie.
si inca ceva:ce legatura are faptul ca stai de mult timp pe t\a cu faptul ca nu stii sa pui intrebari? ce relevanta are?
In primul rand nu sunt fraier, si nu ma dau inteligent.si nu ii critic pe altii, doar le atrag atentia unde au gresit.eu stau si ma gandesc ca daca intr-adevar era cineva insemnat, nu ar fi pus o astfel de intrebare.macar sa o puna calumea, oricine ar fi...chiar daca e t/a nu poate sa scrie calumea?
Ia sa-l lasam.
Vad ca nu intelege
Stiu ca e facuta pentru amuzament.dar tot nu inteleg ce e asa amuzant in faptul ca e prezentata o zi obisnuita din viata ta"te juci resling pe pleisteisan 2"
chiar nu inteleg ce e asa de amuzant.dar poate imi zici tu partea la care ar fi trebuit sa rad.la,,me juc" sau la,, pleisteisan".
ca eu chiar nu inteleg unde e de ras.de asta iti solicit in mod respectuos ajutorul si te rog sa-mi zici si mie unde e de ras.