Ai o imaginatie foarte bogata iti recomand sa scrii o carte ce zici?
ps; Sper sa primesc funda ok/? Episodul doi cind urmeaza?
Banuiesc ca tu traiesti intr'o pestera... in primul rand ce problema ai tu cu mine si in al doilea rand care'i faza cu "malai aiurit"?
In primul rand citeste-ti postarea, iar in al doilea rand„ malai aiurit „hm...lasa,ca oricum nu te duce mintea sa intelegi chiar daca ti-as explica! hai JET!
Bai tata ce furnizor aveti voi astia "tinerii din ziua de astazi" ca sa mor daca nu noi avem iarba proasta in relatie cu treaba asta de o bagati acum! VREAU SI EU!
Lasa-te de iarba. Eu fumez aer si putina imaginatie. Daca mai ai si simtul umorului, deja esti maestru. Daca vrei ceva tare incearca visele lucide + starea non-REM. Asta insemnand ca dormi si visezi in timp ce vei fi treaz. Vezi visul in camera ta...e ceva gen 3D
Am citit si eu odata nu mai stiu unde si chiar functioneaza.
Oofff ce inseamna sa ai timp liber... eu nu am timp nici macar sa mananc dar sa mai si visez cu ochii deschisi!
PS: glumeam la faza cu iarba
)) Cica superman o indoaie pe zana maseluta print toata casa, pana ii cad dintii
)))))))))))))))))))))))))
Probabil ai vreo 10-11 ani si te prostesti ca un copil de 5 ani.Nu ma intelege gresit, VadTot ti-a raspuns frumos pentru ca i-ai dat funda.Esti penibil, mai lasa desenele animate si CanCan-ul.
De fapt am 17 ani si ma plictiseam. Daca tu nu ai imaginatie si nici simtul umorului... asta e alta mancare de peste
.
De fapt...ce sa ma astept de la tine
Fata de troll de la avatar explica tot. Se presupune ca pe 9gag sunt oameni cu imaginatie si cu simtul umorului...dar la tine banuiesc ca este un caz special
.
Waw
mai frate ce super imaginatie ai mai ales faza"Apoi superman o indoaie pe zana maseluta prin toata casa pana ii cad dintii" de unde iti vin ideeile astea traznite? super bv
))
Pur si simplu ma plictiseam...si am zis sa mai sparg gheata
Casa mea am facut-o dupa proiectu meu. Cand a fost gata o luna ne-am chinuit sa dormim pe wcu din dormitorul aflat in baia bucatariei din podul beciului. Casa mea are o arhitectura asa compicata ca nici nu stiu unde este camera copilului. Daca o gasesc bine daca nu fac altul.
Casa mea are si sistem de alarma da mi l-au furat hotii asa ca mi-am luat un caine rau care nu lasa pe nimeni sa intre. De un an eu si eu nevasta-mea dormim prin vecini. Pana la urma i-am dat otrava, de caine mi-a fost mila. Bine. si lui i-am dat otrava dar de atunci m-am ruinat ca s-a invatat cu ea.
In casa la mine eu dau cu aspiratorul dupa nevasta-mea. Daca o nimeresc zice “sâc ca n-ai spart oglinda�. In garajul casei mele pot incapea doua masini, depinde cu ce viteza intri.
Garajul este scund cam atat, numai pentru masini decapotabile..pana acum mi-am decapotat patru.
In curte am si cotet pentru caine pe care l-am facut de un metru jumate ca socru-meu e mai scund. Puteam sa-l primesc sa doarma in casa, da nu ajungea lantu. Cand vine soacra-mea pe la noi, la mine este sarbatoare, adica imi iau cosu si patura si plec la padure. Atat de mult o iubesc eu pe soacra-mea ca am in camera o poza cu ea, sub care scrie “Soacra-mea. 1939 - 1990 si astept�. In fiecare zi o astept pe soacra-mea cu masa pregatita, o masa luuunga sa nu-i atarne picioarele sau capul.
Abia astept sa ma mut in casa cea noua ca e gata. Mai am de pus decat tavanu. si peretii. si fundatia. si …"
Asta e de la garcea =) Epic.
Nu fume iarba
pur si simplu ma plictiseam.
Acum 2 seccunde mama s-a facut batman si m-a dus in australia si tata se face jeleu si ma duc in lumea de ardei si imi cad ochii jos si mananc o acadea si gata
Asta vara de craciun ma sui intr-un capsun si mancai atatea mere de ma saturai de pere si veni stapanu lui si ma da jos din gutui parca ar fi ciresu lui
frumos raspuns?
Da. se potriveste :)) banuiesc ca nu ai ascultat farsa de la radiozu cu capsunu =)) http://www.radiozu.ro/farse/farsa-capsun-uscat-8 ascult'o e penala
mersi mult pentru pentru link
))))))))) capsunu avea vreo 4-5 metri
))))))))), mi-am fracturat piciorul de o craca in timp ce cadeam din capsun
LisaJulie întreabă: