Nu ştiu, dar am auzit ceva veşti de pe partea ai'laltă.
...
Cică moare unul şi ajunge în Iad. Văzându-se acolo, îl bufneşte plânsul şi în vreme ce hohotea aşa, vine la el un drăcuşor:
- Ce faci bă, de ce plângi aşa?
- Păi am ajuns în Iad, uite și harta, "Vă aflaţi aici". O să mă ardeţi şi o să mă chinuiţi.
- Aiurea, cine ţi-a băgat prostiile astea în cap? Asta e propagandă de pe Pamânt şi din Rai.
- Da' n-o să mă chinuiţi?
- Fugi bă d-aici, cum să te chinuim?! Aici practici toate păcatele de pe Pamânt. Uite, îţi dau un exemplu: îţi place să bei?
- Beau, dar cu moderaţie.
- Atunci să vezi ce mişto e lunea - lunea bem ce vrem noi, vin, bere, lichior, whisky, rachiu, palincă, ţuică, absolut orice.
- Da? Păi atunci nu e chiar aşa de rău.
- Da' stai să vezi, fumezi?
- Fumez, dar moderat.
- Păi atunci să vezi marţea nenică, marţi fumăm ca turcii – fumăm ţigări, narghilele, trabucuri, pipe, chiştoace, orice.
- Ah, păi atunci nu e chiar aşa de rău.
- Da' stai să vezi, îţi place să bei cafea?
- Beau, dar doar câteva pe zi.
- Păi să vezi atunci miercuri – miercurea bem cafea turcească, filtru, espresso, latte, frappe, ce vrem noi.
- Meserie! M-am mai liniştit.
- Auzi, da' eşti cumva homosexual?
- Nu, nici gând, nici pomeneală.
- Eeee...atunci s-ar putea să nu-ţi prea placă joia.
Pai tu trebuie sa stii, ca te-ai dus acolo, inca din '89, atunci cu evenimentele. Sau nu te-ai dus acolo? Doar nu te-oi fi dus... dincolo!
Raiul este pentru cei care au savarsit fapte bune nu pentru cei care au facut fapte rele.
Fii cuminte, ascultatoare (in sensul bun), harnica si asa ai sa stii cum e acolo.
O sa iti raspund printr-o gluma:
Un scriitor moare si se duce la Sf. Petru. Acesta ii zice sa se duca in iad si in rai sa vada cum este si sa aleaga el unde sa mearga. Se duce in iad si vede acolo scriitori legati si dracii care ii biciuie ca sa scrie. Se duce si in rai si vede acelasi lucru. Merge la Sf. Petru si il intreaba "care este diferenta dintre iad si aici sus?", iar Sf. Petru ii zice "Pai aici sus macar te publicam!"
Daca ai uranofobie nu e bine.Cand vin eu sa te iau o sa te intreb unde vrei.rai sau iad.E bine?
There is no god...
But i think there is a heaven.
Cred ca raiul este exact cum ni-l imaginam, literally
Tu n-ai lipsa de ocupatie?! serios, i-ai facut cond de TPU lui nicolae ceausescu?
)))))))
LisaJulie întreabă: