| DomGoe a întrebat:

Hai sa facem o poveste originala:

Cand ma intorceam de la scoala...

12 răspunsuri:
| LoL a răspuns:

M-am impiedicat si un caine m-a muscat apoi m-a violat unu intr-o parcare si dupa aia a dat masina peste mine.End!

| Loveis4free a răspuns:

Cineva m-a tras intr-un boschet

| Wladutz a răspuns:

.m-a trecut la baie(treaba mica) si habar naveam ce sa fac si cum sa fac ca eram fix in mijlocul orasului.Asa ca mi-am datfoc la pantaloni si trebuia sa aduc ceva cu care sa stropesc sa sting focul.Asa ca mi-a venit o idee grozava.Pentru a stinge focul trebuia sa stropesc focul cu.cu.cu.(cu ce)cu un furtun de pompieri fireste.Dar pentru ca deoarece fiindca nu am avut cum sa fac rost de el a rebuit sa dau drumul la "lichid" stingand focul in mod eroic!

| iloveusa a răspuns:

Apoi un meteorit m-a lovit si am devenit radioactiv.Prietena mea monstrul extraterestru(Lilly) a spus ca acum sunt prea hidos pentru ea Asa ca mi-a dat papucii.Am ajuns sa vb cu o doza de Sprite, insa doza era prea urata si norocul mi s-a schimbat:am gasit pe drum un iPad, pe care o gorila evadata de la zoo mi l-a furat...

| xElenaH a răspuns:

Am observat ca era 8 seara si m`am dus sa`mi fac un sandwich.l`am lasat prea mult la "tostat laughing" si m`am fript... apoi s-a facut 9 m`am bagat in pat si m`am culcat! END :X

| PotcaPădurii a răspuns:

Si eu mi-am luat un tricou cu Eddie cu 2 numere mai mari si o insigna cu Eddie si mi-am spanzurat colegul de banca cu o zgarda cu tinte. Apoi o zi normal, intrat pe TPU...

Apache
| Apache a răspuns:

Pot sa spun multe despre voi guyz...dar nu ca nu aveti imaginatie laughing

| ȘtefiȘtef a răspuns:

Am vazut un caine mutant plimbat da' Base care se uita cu un ochi la tatele unei femei si cu celalalt la drum. Femeia i-a tras o geanta in cap si a plecat, si drumu a zis "OBSCENULE!" si s-a tras de sub el. Apoi am inceput sa rad pana cand cainele mutant al lu' Base a venit si m-a muscat. Si muscatura lui te facea sa explodezi. Doar ca a venit un om si... ia ghiciti!

Am explodat.

| AudImagini a răspuns:

Când m-a călcat ambulanţa pam pam

| NeverAlone a răspuns:

Sfarsit.

| FetitaAnonima a răspuns:

Mi-a zis ca are un antidot pentru mutatiile produse de caine si mi la dat apoi...

| BubbLLe a răspuns:

.m-am dus sa pun o intrebare pe TPU dupa care am observat ca BubbLLe mi-a rapsuns la intrebarea pusa.big grin Sfarsiit!