|

Salut, TPU. Am și eu 2 lei și as vrea sa îmi achiziționez o pâine franzela cu 3 felii de parizer. Ma gândeam la pâine, cum sa fie, feliata sau nefeliata? Vreau sa îmi spuneti avantajele și dezavantajele pentru fiecare în parte, va rog. Ofer fundă.

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Stimabile utilizator @Public22winking
Iată avantajele și dezavantajele!
1. Pâinea feliată:
a. Dacă o felie de parizer acoperă o felie, atunci ar trebui cel puțin 4 felii, pe prima să fie prima felie, pe a2-a, a2-a felie, pe a3-a, a trei-a felie iar ultima, pusă deasupra și asta ar însemna o simplă pierdere de timp iremediabilăwinking
b. Un avantaj ar fi că această chestie ar face consumarea destul de dificilă. Să fim serioși acum! Cine poate mușca dintr-o pâine unflată de parizer?winking
c) Un alt dezavantaj ar fi că sunt și felii mai mari și felii mai mici de parizer și eu am scris de pomană până aiciwinking
2. Pâinea feliată:
Avantaje: Se poate tăia cât e necesar din ea, se poate lua cât de puțină/multă coajă, în funcție de preferință, etc.
Dezavantaje: Nu se poate face sandwitch prea ușor din ea, e destul de plictisitor de tăiat din ea, deoarece pierde din timpul care putea fi alocat altei activități mai interesantewinking

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu zic sa fie feliata, fiindca o sa ai aceeasi cantitate de paine cu felia de parizer. Daca o iei nefeliata, vei manca prea multa paine fara sa iti dai seama si poate te ingrasi laughing.

| a răspuns:

Dacă iei pâine feliata nu trebuie sa stai tu sa o mai tai, e mai moale coaja, e mai ieftină... dacă iei una nefeliata trebuie să îți cumperi și cuțit și nu îți ajung banii? ...deci clar feliata + parizer?

| a răspuns:

De acord si eu