Prima zi de sală
A fost chiar foarte banală
Am făcut flotări pe spate,
M-am jucat la "aparate",
Antrenoarea e chiar bună,
Ce aş lua-o la o tură... (De teren.)
Apoi am ajuns acasă,
Şi m-am aşezat la masă,
Am mâncat şi eu puţin,
Ceafă de porc prăjită-n vin...
Apoi am dormit oleacă,
De la şapte pân' la şapte.
Dimineaţa m-am trezit,
Ameţit şi obosit...
M-am uitat în calendar,
M-am urcat şi pe cântar.
Dar cred că era stricat.
Mi-a zis că m-am îngrăşăt.
Bună.
Prima zi de sală...
Îmi amintesc când intrasem în vestiar, nu cunoşteam pe nimeni, stăteam timidă şi aşteptam să văd care e treaba.
M-am schimbat şi m-am dus în sală. Nu ştiam care este antrenoarea sau antrenorul, nici măcar atât!
Deodată a intrat o tipă foarte veselă, drăguţă şi aparent exigentă şi inabordabilă. Mi-am dat seama că aceea era antrenoarea.
Pe parcursul zilelor, a început să-mi placă foarte mult să merg la sală, mi-am făcut mulţi prieteni şi am câştigat până şi prietenia antrenoarei, cea pe care o consideram atât de inabordabilă.
Pa-pa.
...am tras de fiarele alea si de toate aparatele de parca eram la Olimpiada
Saptamana aia n-am mai putut sa ma dau jos din pat
Daca se putea da si a2a funda era a ta ))
Prima zi de sala, intru si vad antrenorul cum isi da barba la o parte, ne spune sa facem ce face el. Era batran. S-a aplecat si a pus rapid mana la spate ca il durea, noi l-am imitat, aratam ca niste prostanaci care imitau un babalau. Apoi s-a impiedicat si ii sangera manuta caci a nimerit intr-un lucru ascutit scapat de niste baieti care fac farse la telefon (am cazut si eu plasa lor) Apoi cand l-am vazut toti s-au prefacut ca se impiedica si eu eram singura proasta care cu adevarat s-a impiedicat si a cazut pe jos, toti eram pe jos si tot nu l-am imitat corect pe antrenor, un baiat din trupa care face farse cu ketchup ne-a dat sticla cu ketchup si am dat cu tot tubul pe mana sa se vada ca avem sange. Antrenorul a zis : ''Sunteti niste ******** jegosi''. (Mama a zis sa nu folosesc cuvantul, dar trebuia sa il imitam pe antrenor) Si am zis toti in gura mare : ''Sunteti niste ******** jegosi '', apoi ne-am luat la bataie pe tema ca neam injurat singuri, cat antrenorul era la W.C si apoi am plecat acasa plini de vanatai.
Hi.
Prima zi de sala,
Iti dau o transversala,
In partea dorsala
Asa ca fara abureala
LisaJulie întreabă: