anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Semnați pe dracu'. Loome, Muflă and the others are totally right. Vreți iar TPU revive? Dacă o să vină iar un val d'ăsta de raportări, vă zic eu că mulți dintre care au semnat vor fi suspendați, nu că m-aș mira. Și wtf, nu aveți susținerea boșilor (mda, boșilor). Deci, da, semnați pe degeaba, adminii n-o să vă susțină, pentru că "orice user are dreptul și libertatea de a activa la orice categorie vrea mușchiu' și suflețelu' său." Get a life people, you're wasting your time!

P. S.: mda, am postat asta pentru că eram sută-n sută sigură că la întrebarea pusă de PedoBearblabla n-o să se obosească nimeni să dea 2 click-uri să ajungă la ultimul răspuns.

7 răspunsuri:
| Muflă a răspuns:

Oooookay, acum hai să ne calmăm. Nu vreau mai multă zarvă decât am făcut deja

| Polaris a răspuns:

Realizezi că petiţia e făcută de cei care au distrus T/A-ul, nu?

| pwp a răspuns:

Am fost plecata in ultima perioada, deci ce trebuie sa semnez?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Muflă, o_0 eram calmăăăăă.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Desi am semnat, ceva de genul am scris si eu la sfarsit. Am semnat deoarece am vrut sa spun ceva in genul "da, semnez pentru ca imi doresc sa fie inainte, desi stiu ca asta e imposibil si campania e fara niciun viitor, din start."
1. In fine, si eu am trimis o scrisoare acum patru zile.
2. Nu se poate face nimic, ca ei teoretic nu incalca regulamentul. Consider T/A o categorie dezlipita de TPU, impotriva regulamentului din start. Asa ca adminii nu prea au de ce sa faca ceva.
3. Singura solutie ar fi sa se lase respectivii de TPU, iar cei care se stiu lipsiti de talent sa nu mai intre, sa fie speriati cumva, intimidati. Stii cum e spray-ul de muste, sa se dea cu ceva asemanator pe categoria asta, ei fiind mustele. Dar e imposibil.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mhn24, i know. -.-'