Unnamed
Du-te ma in mortii mati de **** cu ochi...nu am nimic cu ei ca sunt de la tara, am ceva cu ei ca sunt niste idioti fara pic de cultura generala... De fapt tu ii insulti mai mult ca mine fiindca generalizezi si lasi impresia ca toti sunt ca astia
Da ce dracu dau in polemici cu un bou ca tine...mai da-te-n **** mea de handicapat
Nu regreta maicata ca nu te-a avortat?
Of, of... asta e, ar trebui să se ducă cineva acolo să-i învețe măcar cine au fost Adam și Eva, și să nu mai zică prostiile pe care le-au spus.
ce oameni prosti... mi-e rusine cu natia asta de inapti... se vede ca producem prosti pe banda rulanta nu degeaba suntem "the asshole of the world" dupa descrierea americanilor si asa si este! sa te uiti la aia cu sfarsiul lumi de la prahova tv
idioti aia au iesit la 4 dimineata ca la stiri a zis ca e probabil sa fie sfarsitul lumii, dai frate incolo prosti astia trebuie mutati in alta tara
Deci acest Adam si Eva a fost un sfant din care a rezultat fiinta si noi ne tragem din finta! Vadeti bah ce inseamna oameni teligenti ei nici macar nu au vazut si deja stiu ca noi ne tragem din fiinte si nu din obiecte.
LisaJulie întreabă: