anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Şi din nou T/A s-a umplut de userii amuzanţi dar nu prea care se cred inteligenţi...

Pentru userii noi. Ce vă place aşa mult la T/A straight face? Că de când s-a umplut de necomici îşi cam pierde farmecul...

Răspuns Câştigător
| SociallyDepressed a răspuns:

T/A a devenit plictisitor acum ca toti userii amuzanti au plecat lasand loc userilor care se cred la Comics

11 răspunsuri:
| Muflă a răspuns:

Summerfags.

| KaRioKa a răspuns:

Hai sictir, tu te crezi mare inteligent, daca nu-ti convine cum e ia numai intra!

| Isabelamaria21 a răspuns:

Şi tu eşti nouă ai câteva lunii de când ai contul eu stau pe t/a de când a apărut categoria poate să vină oricine aici.Dar ţie ce îţi place aici? Amuzantă nu eşti şi comicurile tale sunt naşpa!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@ KaRioKa. ce te ataci? te-ai simtit? straight face
@ LeXy. Comicurile mele mi le-am autoironizat. sunt varza, da. Si? vroiam sa se vada doar actiunea/mesajul straight face. Cat despre statul pe T/A... mi se pare ca te-ai simtit si tu straight face altfel ce explodezi asa? oh go on get a life.

| Șâret a răspuns:

I didn't find the life shop. straight face

| AudImagini a răspuns:

Well, ăştia noi unde să stea? Pe Dragoste şi Săcs? laughing
Ok, TPU nu mai e ce a fost odată... dar ăsta e un site pe care poate să intre oricine... dar unii ar trebui să se gândească ce întrebări ori coamice pun acilea.__.

| Isabelamaria21 a răspuns:

@Ciiuzzy nu m-am simtit dar toata lumea poate sa stea pe t\a daca vrea dc m-as simti? ca eu stau pe t\a de cand a aparut categoria!

| Ingerash a răspuns:

Well...eu sunt demult aici, ar fi bine daca s-ar intoarce userii vechi

| IWillNotBeFalseInWhoIAmAsLongAsBreathe a răspuns:

Dc postezi pe t/a daca nu ai nimic amuzant de spus?laughing uite cina umple t/a de rahaturi...

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hei, sictir. Nu sunt noua, dar tu te crezi interesanta. Esti doar una din cei precizati mai sus iar cei care iti iau apararea, nu stiu ce fac.