Ai putea renunța la droguri? Nu (sau nu prea ușor).Așa nici drogații ăștia de pe facebook nu-și dezactivează contul, cine le mai spune cât de „jmekery" sunt?
Țin facebook pentru albumul foto, chiar mi-ar fi greu să mut toate cele 1800 de poze în altă parte doar pentru a-mi putea șterge contul.
Mi l-am dezactivat de vreo câteva luni. Facebook-ul mi se pare o pierdere de vreme, duce la gelozie, certuri şi multe alte efecte negative.
1.Nu am facebook.
2.Nici tu nu ai.
3.Nu o sa intru pe facebook si nu o sa-mi fac cont...
4.Ce te intereseaza pe tine daca se dezactiveaza conturile?
Eu pe cine mai fac să se simtă nașpa când mi se descarcă subtitrările la BS Player?
Nu. Vrei sa te anunt in caz ca il dezactivez? Nu e un drog, e un mediu virtual. Un mediu care lasa oamenii sa se spioneze sau sa impartaseasca intimitati. Este insa alegerea lor cum folosesc
Hai sa fim intai sinceri cu noi insine.
Da,am avut intentia dar...stii cum e...nu stiu sa-l sterg!
Respect prietene
Pai pana la urma si TPU este o retea virtuala nu? Si in primul rand nu as renunta la niciuna din ele
Aici imi fac prieteni si invat multe
Seara buna!
Da,dar daca as face asta nu as mai avea cum sa ma rad de cei care in viata reala sunt niste nimeni.
Mda, dar il tin doar ca sa vad ce mai fac amicii ce poze idioate isi mai fac. In rest nu mai am ce sa fac pe el...
Nu l-as dezactiva.ar fii o pierdere de timp:ar insemna mai intai sa imi creez un cont, apoi sa il dezactivez...ce rost ar avea?
Sincera,nici nu am si nici nu vreau cont de facebook...nu am pentru. ce sa`mi fac. oricum nu am timp de el..asa cadupa mine facebookul e doar un site stupid oe care UNELE pitzi isi pun poze q ele mai mult goale..si prin care poti sa vb online[ca si hi5]...Get a life!
LisaJulie întreabă: