| MrsEinstein a întrebat:

Sincer, ţi-ai dezactiva contul de Facebook?
Să fim sinceri, până la urmă e doar un drog virtual.
Pace, vouă!

17 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Ai putea renunța la droguri? Nu (sau nu prea ușor).Așa nici drogații ăștia de pe facebook nu-și dezactivează contul, cine le mai spune cât de „jmekery" sunt?

| NoChanceForUs a răspuns:

Țin facebook pentru albumul foto, chiar mi-ar fi greu să mut toate cele 1800 de poze în altă parte doar pentru a-mi putea șterge contul.

| AudImagini a răspuns:

Mi l-am dezactivat de vreo câteva luni. Facebook-ul mi se pare o pierdere de vreme, duce la gelozie, certuri şi multe alte efecte negative.

| DrugFree a răspuns:

1.Nu am facebook.
2.Nici tu nu ai.
3.Nu o sa intru pe facebook si nu o sa-mi fac cont...
4.Ce te intereseaza pe tine daca se dezactiveaza conturile?

| MrsEinstein explică (pentru DrugFree):

Îmi place răspunsul tău!

| Polaris a răspuns:

Eu pe cine mai fac să se simtă nașpa când mi se descarcă subtitrările la BS Player? sad

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Nu. Vrei sa te anunt in caz ca il dezactivez? Nu e un drog, e un mediu virtual. Un mediu care lasa oamenii sa se spioneze sau sa impartaseasca intimitati. Este insa alegerea lor cum folosesc happy Hai sa fim intai sinceri cu noi insine.

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns:

Da,am avut intentia dar...stii cum e...nu stiu sa-l sterg!straight face

| Brâncuşi a răspuns:

Respect prietenehappy Pai pana la urma si TPU este o retea virtuala nu? Si in primul rand nu as renunta la niciuna din elebig grin Aici imi fac prieteni si invat multehappy Seara buna!

| Aneurysm a răspuns:

Nu-l găsesc la mine un drog -__-

| LittleMønster a răspuns:

Da,dar daca as face asta nu as mai avea cum sa ma rad de cei care in viata reala sunt niste nimeni.

| LikeACandyxD a răspuns:

Mda, dar il tin doar ca sa vad ce mai fac amicii ce poze idioate isi mai fac. In rest nu mai am ce sa fac pe el...

| Ovidiu11 a răspuns:

Nu am avut facebook, nu am si voi vedea daca o sa-mi fac cont pe viitor.

| moegie0dattebayo a răspuns:

Nu l-as dezactiva.ar fii o pierdere de timp:ar insemna mai intai sa imi creez un cont, apoi sa il dezactivez...ce rost ar avea?

| LucyDinamovista48 a răspuns:

Sincera,nici nu am si nici nu vreau cont de facebook...nu am pentru. ce sa`mi fac. oricum nu am timp de el..asa cadupa mine facebookul e doar un site stupid oe care UNELE pitzi isi pun poze q ele mai mult goale..si prin care poti sa vb online[ca si hi5]...Get a life!winking

Întrebări similare