anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

So deci m-am gândit să intru și eu în treaba asta cu detectivii.Primul caz e Bless
Cu toții știm că Bless este un copchil cu plete rebele căruia îi place să se joace cu lego.Peste tot pe unde umblă aduce discuția despre lego. Când l-am întrebat despre cel mai căcănar joc din România, metin2 a zis că îl urăște...dar oare de ce are numele unui item din acest joc?
Mai exact acest "Bless" vine de la blessing scroll(pergament binecuvântat zis și pe metin)
Am aici o poză.
http://img132.imageshack.us/img132/6442/bendi.jpg

Nu se vede prea bine dar acesta este "Bless-ul"
Cu alte cuvinte Bless s-a inspirat din acest joc deci îi el se joacă metin și tot ce ține de lego...rămâne să aflăm.

18 răspunsuri:
| Ayako a răspuns:

Ce bine se vede poza. sad

| AℓℓeAℓℓexa a răspuns:

Ma jucam metin dar a devenit plictisitor. Tu de unde stii ce este un blessing scroll? Te-ai jucat metin vreodata? Ascunzi asta fata de noi, userii T/A-ului?

| Speed99 a răspuns:

Nu ai dovezi clare.
Nu ai argumente de loc bune.
Si cine te-a pus sa pui cuvantul "scroll" dupa blessing? De ce l-ai pus tu? Un detectiv nu pune cuvinte sau poze doar ca sa se lege cazul cat mai repede. Trebuie sa ai rabdare. Ca detectiv chiar trebuie sa iti dai silinta. Practic ai inventat un caz, nu l-ai dezvaluit.
De ce nu ai rabdare sa cauti dovezi clare?
Lasa-te frate. Dupa parerea mea nu cred ca tu esti bun de meseria detectiv.
Si nu, nu voi sta pe T/A, doar voiam sa vad ce intrebari prostesti s-au mai pus.

| SmileyesotulmeusecretLOL a răspuns (pentru AℓℓeAℓℓexa):

Se juca metin2 prin 2010. A vazut acolo un copchil cu numele Excel, s-a documentat si a aflat ca era un program Microsoft Office. I s-a parut naspa si i-a pus doi de e. Il chema inainte ExCeeL4YoU sau asa ceva. In aprilie si-a dat seama ca suna aiurea si l-a schimbat in actualul nume

| AℓℓeAℓℓexa a răspuns (pentru SmileyesotulmeusecretLOL):

Esti foarte documentata happy

Stiu. Am sursele mele. Si exceel e fata si juca metin2 laughing.

| AℓℓeAℓℓexa a răspuns (pentru SmileyesotulmeusecretLOL):

Pe bune? Nu serios acum, chiar e fata? Si ce fel de metin2? laughing

Da, e fata! Metin2, cum ce fel?

| Ashadow a răspuns:

Huh,ma asteptam la mai mult de la prima data cand ai gandit si tu...

| Musique a răspuns:

Ți-a luat cam mult să descoperi adevărul.

| Fridăm a răspuns:

Agree with Ashadow.

| Seducatorul a răspuns:

Sa fie sanatos!

| Snowal15lea a răspuns:

Lego e mai bun decat Metin2 happy

| 六兆年と一夜物語 a răspuns:

Toţi detectivii aleg cazuri neimportante laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Toti incercati sa va dati seama de unde vin numele noastre. Al meu vine de la guma de mestecat, metin sau lego?

| єχcєєℓ a răspuns (pentru Speed99):

Știam că așa te fac să te întorci.Nu ai putu rezista când îl critic pe gayuțul tău Bless nu?

| Speed99 a răspuns (pentru єχcєєℓ):

*face palm*
Acum ma intorc in cutia mea din JocuriPC/Online.