Eh ce sa ii faci. Acum ma gandesc ca sotia ta o fi vreo pensionara daca trage basini
. Asta e viata ce sa ii faci daca e catrina la fundu ei dar daca de ex nai curent, noaptea pune un chibrit la fundu' ei si sa vezi ce repede se aprinde
. Uite am gasit un avantaj
.
Guma face asa ceva?:O
Vezi, daca nu m.ai luat pe mine de sotie?
, eu iti sunt doar amanta acum.
Besete si tu sa vada cum e si daca nu baga-i castravetele in cur si in gura... o sa te simti excelent!
Pai daca din cauza ta trage basini non-stop, cred ca tu esti problema. Ma mir pana acum cum nu ti-a zis sa va despartiti.
Voi chiar credeti ca un om normal ar posta o intrebare ca asta pe internet? astea sunt glume proaste facute de niste oameni fara minte
Baga-i o guma in fund si alta in gura, o sa se umfle ca un balon si o sa explodeze, o sa scapi de ea curand
Stiu eu... parfumeaza-i fundull adanc in gaoazaa ca atunci cand da tunul sa miroasa placut sa poti dormi in armonie si ca sa nu mai sa se beseasca baga-i un dop sau super glue lipeste garantie 3 ani
Baga-i ceva in gura si-n c*r! Nici nu o sa mai sforaie si nici nu o sa mai bese!
Ar trebui sa ai o discutie serioasa cu ea... poate chiar sa i recomanzi sa mearga la medic ca are probleme de balonare etc ...Foarte naspa prin ce treci
Amenito daca face ce face acum te desparti de ia si o sai fie frica sigur nu mai face.
LisaJulie întreabă: