| Cîrnat a întrebat:

Soția mea sforăie și bese. Ce să fac? Ea nu vrea sex doar să tragă bășini non-stop. Ajutor!

Răspuns Câştigător
| kisstherain a răspuns:

Funda plzzcrying((

20 răspunsuri:
| BlueBird a răspuns:

Eh ce sa ii faci. Acum ma gandesc ca sotia ta o fi vreo pensionara daca trage basini straight face. Asta e viata ce sa ii faci daca e catrina la fundu ei dar daca de ex nai curent, noaptea pune un chibrit la fundu' ei si sa vezi ce repede se aprinde happy. Uite am gasit un avantaj happy.

| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Guma face asa ceva?:O
Vezi, daca nu m.ai luat pe mine de sotie?

waiting, eu iti sunt doar amanta acum.

Răspuns utilizator avertizat
| kisstherain a răspuns:

laughing) Divorteazarolling on the floor))Sau spune-i in fatawinking ce simti sau ce nu iti place la ea

| SchiZz20CMrecords a răspuns:

Baga-i un dop in cur laughing

| pualmea a răspuns:

Besete si tu sa vada cum e si daca nu baga-i castravetele in cur si in gura... o sa te simti excelent!

| EuOO a răspuns:

Pai daca din cauza ta trage basini non-stop, cred ca tu esti problema. Ma mir pana acum cum nu ti-a zis sa va despartiti.

| vladmR a răspuns:

Baga-i dop in c*r

| raisa1993maria a răspuns:

Voi chiar credeti ca un om normal ar posta o intrebare ca asta pe internet? astea sunt glume proaste facute de niste oameni fara minte

| cupcake02 a răspuns:

Ma, tot de prostii iti arde? rolling on the floor

| Ellenna a răspuns:

Baga-i o guma in fund si alta in gura, o sa se umfle ca un balon si o sa explodeze, o sa scapi de ea curand happy

| Cristian0884df11 a răspuns:

Stiu eu... parfumeaza-i fundull adanc in gaoazaa ca atunci cand da tunul sa miroasa placut sa poti dormi in armonie si ca sa nu mai sa se beseasca baga-i un dop sau super glue lipeste garantie 3 anilaughing

Răspuns utilizator avertizat
| wzz a răspuns:

Du-o la veterinar.

| DJRapT0r a răspuns:

Despartete de Ea, E ceva grav ce zici laughing

| fCD a răspuns:

Mooooooooooooooooooooooooooor rolling on the floor

| Elysssa a răspuns:

Baga-i ceva in gura si-n c*r! Nici nu o sa mai sforaie si nici nu o sa mai bese!

| deea_8049 a răspuns:

Culca-te in alta camera.hee hee

| Bebelusha_8845 a răspuns:

Ar trebui sa ai o discutie serioasa cu ea... poate chiar sa i recomanzi sa mearga la medic ca are probleme de balonare etc ...Foarte naspa prin ce treci big grin

| bogdan_1876 a răspuns:

Amenito daca face ce face acum te desparti de ia si o sai fie frica sigur nu mai face.