| Pyty a întrebat:

Spuneti-mi si mie niste porecle pentru fetetonguetonguemiar place sa am si eu una tonguetonguetongue

Răspuns Câştigător
| DaRlInGiLuSiOnS a răspuns:

Ahamz tot eu raspun primalaughingpai sunt multe iti spun doar cateva... bunicuta, Zgriptzi, Nebunatik, Creata, Stropinela, Asfaltina, Kiki, Blondina, Albinutza, Kiti, Mimi, Gaga, Eminema, Rebela, Scumpik, Sisi.si mai sunt multe. tie ti-ar sta bine CREATA(ca esti creata), Albinutza sai Kiti...astea imi plac:*:*:*

313 răspunsuri:
| Bulina_5645 a răspuns:

Blonda; pitika; stelista (si celelalte legata de echipe de fotbal); bubu; bibi; cutik; bebe; pisi etc.

| zapakytha a răspuns:

Pai hai satzy spon cateva zapakytha care e al meu zuzu blondutza vivi vuvu izu daca te cheama izabella miki.etc.:p am uitat cand imi aduc aminte mai o saty spon

| maria_9658 a răspuns:

Ai 1000 de variente ca pisi sau didi sau bibi sau alex

| smeagol a răspuns:

Bobu...cretzulina.....emonela.....blondonel...omuletz...si altele big grin

| smeagol a răspuns:

Bobu...blondina...emonela....cretzulina...shtrumfuletz... pandishpan...dodolotz...si altele care nu imi vin acum...

| devilangel a răspuns:

Pisykutza, Lulu.Papusha,Fatha,Bubu,Biby,Pitika,Bonbonika,Kitty,Bee. ETC.

| devilangel a răspuns:

Pisykutza, Barbie, Zizy, Biby, Bonbonika, Papushika, Eviliny.etc. sper sa-ei placa una; x

| viiviien12 a răspuns:

Buta mea, cracita mea, maimutica mea, iubirica mea, pruna mea, ‘putorica’ mea, elefantelu meu, frumoasa mea, desteapta mea, gandacelu meu, gazuta mea, geloasa mea, pupacioasa mea, minunatia mea.♥♥

| Larra_2717 a răspuns:

Păi...Sunt mai multe, dar eu o să-ţi spun câteva.big grin
1. Stropinella
2. Creţolina
3. Bretonela
4. Truli
5. Nebunatica
6. ZuZu
7. Bubu
8. Bubulina
9. Casky
10. Kida
Sper că te-am ajutat!happy

| Iuliaaaaa_9838 a răspuns:

45

| xxxxmonykaxxx a răspuns:

Da chiar am nevoie si eu una pentru o prietena de-a mea dia coprean care este o proasta luati id ei diana_mumusika90

| Divalicious a răspuns:

Piticoata,Mustacioasa,Pisicutza,Bursuc,Schindie,Turcadam,Gaurici,Lenutza,Pufa,Pupulici,Ciufulita,Creazta,Zuza,Maditza,Pufoasa,Bubulina,Pinterna.

| mandyy a răspuns:

Feit