Ahamz tot eu raspun prima
pai sunt multe iti spun doar cateva... bunicuta, Zgriptzi, Nebunatik, Creata, Stropinela, Asfaltina, Kiki, Blondina, Albinutza, Kiti, Mimi, Gaga, Eminema, Rebela, Scumpik, Sisi.si mai sunt multe. tie ti-ar sta bine CREATA(ca esti creata), Albinutza sai Kiti...astea imi plac:*:*:*
Blonda; pitika; stelista (si celelalte legata de echipe de fotbal); bubu; bibi; cutik; bebe; pisi etc.
Pai hai satzy spon cateva zapakytha care e al meu zuzu blondutza vivi vuvu izu daca te cheama izabella miki.etc.:p am uitat cand imi aduc aminte mai o saty spon
Bobu...blondina...emonela....cretzulina...shtrumfuletz... pandishpan...dodolotz...si altele care nu imi vin acum...
Pisykutza, Barbie, Zizy, Biby, Bonbonika, Papushika, Eviliny.etc. sper sa-ei placa una; x
Buta mea, cracita mea, maimutica mea, iubirica mea, pruna mea, ‘putorica’ mea, elefantelu meu, frumoasa mea, desteapta mea, gandacelu meu, gazuta mea, geloasa mea, pupacioasa mea, minunatia mea.♥♥
Păi...Sunt mai multe, dar eu o să-ţi spun câteva.![]()
1. Stropinella
2. Creţolina
3. Bretonela
4. Truli
5. Nebunatica
6. ZuZu
7. Bubu
8. Bubulina
9. Casky
10. Kida
Sper că te-am ajutat!
Da chiar am nevoie si eu una pentru o prietena de-a mea dia coprean care este o proasta luati id ei diana_mumusika90
Piticoata,Mustacioasa,Pisicutza,Bursuc,Schindie,Turcadam,Gaurici,Lenutza,Pufa,Pupulici,Ciufulita,Creazta,Zuza,Maditza,Pufoasa,Bubulina,Pinterna.
Shanellyne întreabă:
anonim_4396 întreabă: