Dragul meu utilizator @DaVà, intr-adevar "dacă am avea voie să folosim cuvinte gen:**** sau ***** " TPU ar putea fi comparat cu acel locusor mic numit generic "piata" in care oamenii ar vorbi liber, fara tragere de inima...si ar folosi aceste cuvinte obscene.
Este recomandat sa nu folosim aceste cuvinte decat cu ajutorul cenzurei reprezentata prin *, deoarece acesta este un site fara medie de varsta.In concluzie mai sunt si minori prezenti iar noi trebuie sa dam un exemplu bun.
*gay mode off*
Da ce se intampla daca le folosim? ![]()
Oricum, de acord cu tine :]
Corectare : "mamele" nu "memele"
Ba, frate, bagami-as *** ta si scotami-as tot *** ta din vara-ta, eu nu injur, nu stiu de unde dracu piz.da pwlii tale ai scos-o tu cu utilizatorii care injura, pe acest sait sunt oameni cu bun simt care nu-si baga ***, sau fumeaza, sau bagani-as *** mai stiu eu ce fac. AAhhhh, fwtuti intrebarea ma.tii mi-am scapat Dunhillu in demisec, fir-ai tu veolizat(violat) de cei care nu injura pe acest sait(adica eu, RocaruL, in special eu, mai ales RocaruL).Asa ca scobite-ar Justin Gayber cu *** care nu o are in fund, sa nu te mai chinui tu, si sa ne zici noua ca injuram.
"Acest comentariu este un pamflet si trebuie tratat ca atare, bla bla, bla, uat za fac, bla bla"
LisaJulie întreabă: