Buna comparatie, useri TPU dansand ca "pinguinii" originali, filmuletul este nemaipomenit, iar muzica antrenanta. Stii ce n-am inteles eu, cum mama saraciei toti "userii" sunt asa de "rotofei", parca peste ei nici n-a trecut criza?
Se pare ca vor slabi, acum cand va veni iarna si "sobele" vor sta goale, poate ca stratul de grasime, se va mai atenua si pentru a ne incalzi, vom incerca cu totii "dansul pinguinilor".
Eu am incercat sa ma identific, dar mi-a fost imposibil, toti seamna ca o picatura de apa, chiar asa cum suntem si noi userii TPU. Toti vrem acelasi lucru si ne "miscam" in aceiasi directie, vrem sa "migram" spre vremuri mai blande, mai calde. Pe userii care "sar calul" trebuie sa-i punem in "banca" lor si asa comunitatea va avea de castigat.
L-am descoperit insa pe-"Praslea" TPU-, titlul pe care ar trebui sa-l primeasca, cel mai nou membru TPU, care s-a implicat in activitatea acestui site. Cred ca l-ai vazut si tu pe Praslea TPU, micutul care la inceput "punea intrebari" si apoi a inceput si el sa se miste in ritmul melodiei.
Multumesc pentru link NOname mi-ai creat un moment de relaxare si de bucurie.
Un gand bun si multa sanatate.
@hominid dreak, sigur e si ea pe-acolo. Mai uita-te o data!
@KARANTINA, stai sa-l caut. Gaurile pentru cercei se pun.
@harciog-ule, la faza asta "Se mai impiedica cite unul dar ceilalti avem un pic de bun simt si trecem toti peste el" ai fost mortal. Si apropo, nu fi trist, trimitem imediat un elicopter dupa tine. Scapam padurea de un harciog.
@ursulika, (0:47) ce dulce esti (nu doar in film)! Un ghemotoc mic si dragalas de puf si emotii. Stai linistita, o sa avem grija sa nu te calcam. Mai avem nevoie de tine.
@Corina, ma bucur, ca te-ai amuzat. Si bine zici, IMI voi oferi fundita.
@clauss, daca nici tu nu te recunosti...hmm... De ochelari ai auzit?
@virgil-e, eu l-as nimeri (ritmul), dar n-a vrut cel, care a realizat filmul.
@anonim (Ady00pk), oare ce ne-am fi facut fara tine, daca ai fi avut "educatie fizica"? Vezi, poti alerga cu laptop-ul in brate?
@ÉrotiqueConseils, ai fi o profesoara foarte buna.
P. S. Apreciez autoironia.
@Crazy Penguin, bine ai venit in familie! Chiar te-ai nimerit la fix.
@❤°º•★DeNy★•º° ❤, pacaleala de 1 aprilie (a fost doar cam 20% intentionat).
In secunda 47, Stela imi soptea cevaEu eram mica si pricajita si nu imi dadeam seama foarte repede de ce se intampla acolo
)
Multumim pentru acest film (TPU)
O zi buna tuturor si aveti grija sa nu va impiedicati de mine
Atenţie la 0:29 eu sunt cea care se dă în spectacol dansând. Şi la 0:51 le explic unor useri să aibă grijă la gramatică şi să folosească google înainte de a pune întrebări idioate!
Foarte amuzant! Mulţumesc NOName!
pa, pa.
NOName,
Mulţumesc, eşti o scumpă!
P.S.Am chemat băieţii la petrecerea lui dan3farafrica, aşteptăm să sosească!
pa, pa.
Am vazut pe cineva intre minutele 3:08 si 3:12 secunde.Cine e? Va dau de stire ca danseaza super! Ar trebui sa se duca la Dansez Pentru Tine sa ii invete pe concurenti niste miscari pinguinesti .
L. o. L , NOname ce gluma, m-am holbat la video si nimic
, ori cum bravo.La multi ani TPU.
Draga mea, ai reusit sa ne pacalesti. Chiar incepusem sa cred ca intr-adevar s-a facut acest scurtmetraj, dar ma gandeam: cum de au reusit sa adune la un loc atatia utilizatori din toata tara? Ai fost tare de data asta. Ai 10 pe ziua de azi si meriti chiar si fundita! Cu prietenie maxima!
Chiar ma gandeam si eu acum. oare o fi un scurtmetraj. vreau sa zic ca, chiar( scuze de cacofonia) ai reusit sa ma pacalesti.bravo. :*
Rămăsesem O. O când am auzit. Apoi, după ce am văzut acel videoclip, ma bufnit râsul. Sunt si eu la minutul 0 secunda 4, acel pinguin mic din mijloc.
Buna, NOname. Cand am citit primul paragraf am crezut ca vrei sa ne anunti ceva si nu intelegeam de ce ai pus intrebarea la Trivia /
Amuzante.
Acum inteleg, am vazut si filmul, iar pinguinul cel micut(nu mai stiu cum il cheama), canta si era asa de dragut.
De gasit nu m-am gasit caci eram undeva prin spate, mai timida, de felul-mi.
Daca nu avem ureche muzicala macar ne pricepem la dansul pinguinului, nu-i asa?
Si nu putea sa uit, LA MULTI, MULTI ANI TPU!
Ma bucur atat de mult ca v-am gasit.
Si te rog NOname sa ma scuzi ca ti-am invadat intrebarea cu urarea mea.
Imi place mult videoclipul si chiar m-a binedispus.
Multumim, NOname.
Sper ca tu sa fii Utilizatorul Anului.Meriti din plin.
Chiar asa animalute dragute suntem noi?
totusi nu am reusit sa ma vad...inca! Mai pot sa mai caut, poate, reusesc! msm de gluma! Chiar am crezut ca au facut ceva filmari si eu aflu ultima!
Sarbatori fericiteee!
LisaJulie întreabă: