Eu nu am inteles bancul. Cand trebuia sa rad? La inceput, la mijloc sau la sfarsit? Asa sunt eu, mai incetut...
Fumată, sorry! Era bună de 1 aprilie, dar a mai fost pe TPU acum câteva luni, atunci chiar că faza a fost bestial de criminală, era 3 noaptea, boxele erau deschise, mi-au sărit creierii pe tavan, motanul s-a înfipt în umărul meu zbârlit ca un cactus, vecinii au făcut infarct sau au sunat la 112... Dacă vrei s-o vezi în toată splendoarea ei (e o ea), caută filmul Exorcistul, de acolo e domnişoara...
Vezi că poţi speria oamenii. Mai intră pe aici şi care au problema cu inima, ştii? Puteai măcar să spui ca ei să se ţină departe...
x(x( Doamne esti nebun x(
Stii ce bine se aude cu melodia da'Cruz-poveste unui suflet?
Am pus linkul la status pe mess. Apare ca "blanda si suava". Sa vedem cati ma injura.
Era un joc si stiam oricum ce se va intampla m-am impins cu scaunu la jumatatea camerei dar cea ce sperie acolo este ca mai intai apar tipetele sapoi poza
WTF? era sa cad cu scaunu' mai ales ca ascultam muzica cu boxele la maxim si cand am oprit muzica si am intrat pe site OMG!
M-am speriat.Super tare! Am sarit de pe scaun.Sunt curioasa daca mai exista si alte site-uri de genul asta.
Tu esti nebun?!? Unii oameni au probleme cu inima! Daca era bunica mea langa calculator cand l-am deschis facea infarct.Macar anunta si tu.Prostule!
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: