| PinguinuL a întrebat:

Stie cineva unde sta cleverbot si care e id-ul lui?
mi-a zis ca sunt prost vreau sa ma iau de el putin
ma duc cu baietasii mei la el
ii luam mama si ii dam la schimb 3 palme

13 răspunsuri:
| PotcaPădurii a răspuns:

Mie mi-a zis ca era amanta lui Bush.
Iar un prieten a zis s**k it, iar cleverbot i-a zis yes, of course. Si da e robot.
Iar alt robot jabberwacky, m-a cerut in casatorie.

| RockaruL a răspuns:

Mie mi-a zis că ma dă în judecată pentru spălare de banilaughing

| AnneBre a răspuns:

De ce tuturor le-a zis ceva numai mie nu? T_T

| Downfall a răspuns:

laughing cica ii chiar robot asta dar eu nu cred...eu zic ca ii un smecheras pus pe glumite...

| DNSK a răspuns:

Pustiule.daca esti atat de tare cum te crezi u.du-te singur! nu da o palma cu inca 7 in spatele tau si ala sa fie singur! faza de ***! daca erai tare ajungeai de mult la el si ii dadeai palmele alea.aa erai la el singur.nu cu haita! Doare mah.doare.toti sunteti zei in fata monitorului sau cu o haita de 10 insi in spate.da unu nu vad sa se ia singur si sa-si rezolve problemele.si la final va bateti cu pumnu in piept k sunteti mari derbedei! Tu inca fugi la mama cand dai de probleme.asa ca lasa impresiile deoparte si pune mana pe carte!

| DNSK a răspuns:

Fff! aveti 12 ani si va credeti ares! las-o asa cum ii.seara faina

| PinguinuL explică (pentru DNSK):

Am 10 frate...
lol u still mad?

| DNSK a răspuns:

10.esti doar cu 13 ani mai mic k mine.deci te-ai prins k te-as manca de viu nu? 10.vaii.de la varsta asta esti u smecher? lasa prostiile si implica-te-n viata de familie, la scoala sa iei note bune sa inveti, sa asculti de doamna.ai mai mari sanse in viata in felu asta! bafta mare

Ascult de doamna dar e rea cu mine, imi spune ca sunt nesimtit fiindca bat copii cu batul

| DNSK a răspuns:

Bv tie! cand mai cresti cauta-ma

De ce anume?

| EdiT a răspuns:

Da-l in pe*a mea. Cica e curva mea T-T.