| Tokha a întrebat:

Sugestie. Sunteti emo/gothic?

19 răspunsuri:
| madia a răspuns:

Sugestie sau sondaj?
Nu sunt emo, nici gothic.

| Derye a răspuns:

Sincer, daca esti tipul de la antena 1 ai putea spune ca eu, care am parul mai lung si ascult pop/teenpop de la tokio hotel sunt emo, dar daca esti un tip cu ceva cunostinte nu cred ca ai spune ca sunt emo.

| MaiMai13 a răspuns:

Mda
blushing
Emoo beibii

emo

winking

nu-mi place sa fiu gothik.

stiluul meuu e mai muult
blushing

se spunee emotional instabiilaa
tongue

| Alexandru a răspuns:

Bine a punctat madia. Poate faci vreun sondaj.In niciun caz o intrebare nu imi poate dicta ce muzica sa ascult sau ce vestimentatie sa adopt...
Si ca sa revin la intrebarea ta ( e intrebare), nici una nici alta.

| hândel a răspuns:

Doresti o sugestie in urma intrebarii adresate? Nu sunt 'emo goth', si nici tu nu esti.

| Tokha explică:

Eu sunt gothica, chiar daca am 10 ani, Otonis, si da vroiam sa scriu SONDAJ, dar nah,..., oricum eu sunt gothica, am desene emo si de-astea, ascult rock gothic, ma dau cu oja neagra... dar in niciun caz sa mi tai venele.Asta e doar un zvon pe care il stie toata lumea. Cnd vede cineva un emo pe strada zice "Uite asta e emo, asta isi taie venele", nu neaparat trebuie sa iti tai venele,+ ca eu am scris ppe mobila de la mine din camera(dulapul, usa, sertare) blood cu negru si cu rosu zombie si de-astea."I love emo style!" am mai scris, dar desenele emo manga pe care le-am desenat nu sunt pe pereti puse, ca nu ma lasa mami si tati, asa ca le am, pe usa si pe dulap.Pace!

| Tokha explică:

Cand am spus emo/gothic pai aici pot raspune emo, sau gothici deci am pus bara.adica emo, gothic, satanist ceva de genu asta.PS:Eu nu sunt satanista, sunt emo-gothica.

| jolie a răspuns:

Yeessss!
ooouuuuu nnnooo

| Aѕнℓєу♥ a răspuns:

Emo e altceva si gothic e altceva, nu e o mare diferenta dar nu adopt acest stil pentru ca nu-mi place, sunt nebunii aceeia, scuze ca vb asa dar deja te intinzi la povesti, mai ales ca ai atatia ani, vad ca creezi mari povesti si sunt total de'acord cu Madia.
Si Goth inseamna sa fii total negru, adica sa gandesti negru.
Ai grija la lama.

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Gothic, deloc.
Emo puţin (mai mult), doar în gândire(nicidecum nu se vede la aspect).

| Derye a răspuns:

Dragutza, emo inseamna una, gothic inseamna alta. Una e muzica emo, alta e muzica gothica. Daca te dai cu oja neagra, si scrii prostii pe pereti, dar cand iesi afara nu ai tupeu sa le mai faci, nu esti nici emo nici gothic esti doar o replica ieftina.
Oricum, esti prea mica pentru asa ceva, nici nu intelegi pe de'a intregul ce inseamna sa fii emo/gothic. Nu inseamna doar sa te imbraci, tie nu iti place sa fii emo/gothic ci doar ti se pare interesant. Iti sugerez sa ramai la copilaria ta, cand o sa mai cresti o sa ai destul timp sa te dai emo.
REPET: NU ESTI NICI EMO, NICI GOTHIC! Esti doar o copie!
Tie poate ti se pare ca esti emo, dar nu esti.

Asculta alesana / escape the fate / bless the fall / we came as romans; asta e muzica emo, nu guta ce asculti tu.

| Tokha explică:

Eu nu ascult guta prostule, ci rock pur. si daca vreau sa fiu emo pot sa fiu. e treaba mea.eu va-m intrebat daca sunteti/emo sau nu.nu trebuie sa comentati sau altceva.trebuia sa raspundeti doar cu da sau nu. dar vad ca astia sunt capete patrate de nu inteleg nici cum t cheama.

| ankiiiiiiiiii a răspuns:

Nup sunt rockerita si ador sa ma imbrac cat mai ciutat/colorat posibil:X

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Curiozitate:Stiai ca intrebarea ta e sondaj si nu sugestie?
R: nu sunt nici emo nici gothic!

pa, pa.

| Aѕнℓєу♥ a răspuns:

Draga Douce, iti multumesc pentru "Stupid" numai vad pe altcineva sa-mi dea Stupid.Sunt de'acord cu utilizatorul Derye, si nu inteleg tu fetita ce ai cu noi.Noi doar ti'am zis, nu trebuie sa ne contrazici.

| AndutzaAndu a răspuns:

Nu. Nu sunt nici emo, nici gothic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti gothica. Te dai cu oja neagra, asculti goffic rock care de fapt e metal si scrii pe pereti si pe mobila "blood cu negru". Dar poti fi si emo, doar ai desene emo si you 'love emo style'. Intr-un final te hotarasti si decizi sa fii emo-gothica. Hello, nu exista asa ceva.
Habar nu ai ce inseamna sa fii goth, prin urmare nu poti si nu esti si nu vei fi niciodata. Punct.
Cat pentru Aѕнℓєу♥, nu, goth nu inseamna sa fii total negru si sa gandesti negru, poate doar in capul tau si a multor alti 'cunoscatori'.

PS: Sunt gothica.

| DidiChanx3 a răspuns:

Pai emo e de fapt o combintie intre rock punk si gothic deci nu prea exista vreo diferenta poti sa te convingi http://4.bp.blogspot.com/......68x665.jpg http://farm4.static.flickr.com/3183/2486592886_74a7a9b41c.jpg?v=0

| blueangel99 a răspuns:

Nici emo, nici gothic.
Testele online au confirmat.

Plus atitudinea mea. Nu imi tai venele, nu ma imbrac in haine negre, nu pun machiaj strident => emo/goth? FAIL!