| lipitoOarea a întrebat:

Sunt sefa campaniei anti gay-straveziu( gaystin biberon). Cine semneaza aici cu o urare de bun-plecat pentru "loveBIBER"-fata cu poza de te dureau ochii cand te uitai la ea? Salvati trivia /amuzante!

20 răspunsuri:
| Bogdanux a răspuns:

Si... cat ai salariu?

| Trinitas a răspuns:

Daca le tot cantam in struna o sa se inmulteasca.
Apropo, ce mai face Gogu?

| Mişaaa a răspuns:

Nu.
Termină!

| lipitoOarea explică:

LoveBIEBER, ce sa zic, obsedatele alea nu au mai intrat de mult pe aici. Te rog, fa si tu ca ele.

Trinitas, mi se pare mie sau esti curios/curioasa?batting eyelashesGogu e bine :X,.Ce sa facem ne iubim si noi.love struckbig grin

| Adredemesconf a răspuns:

@LoveBIEBER sa stii ca ma simt mai bine stiind ca te-ai straduit cateva minute sa dai copy paste unor utilizatori penibili de care ma doare in trei litere.

| TwixulDrept a răspuns:

Cat creier trebuie sa aiba LoveBIEBER ca sa scrie va vom distruge?!

| ЩΛIƬIПGFӨЯƬΉΣΣПD a răspuns:

Degeaba. I don't want to see
da`le pace. o sa plece ele odata si`odata. sper :-s
laughing

| calutuuuu a răspuns:

Nu semnez! Gogu nu ma lasa!crying

| FreakyFred a răspuns:

Habar n-am cine e aia.

| FreakyFred a răspuns:

@LoveBIEBER, esti pe campi?

| pasta a răspuns:

Eu pasta ma semnez

| Cezar a răspuns:

Vai de mine, ce aţi păţit. laughing Mai ales LoveBIBER. Ce să distrugi? Mândreţia ta? Nu înţeleg ce îl venerezi aşa mult pe Justin ăla. dacă ai trece prin fata lui crezi că te-ar observa? Crezi că va fi cu tine în veci şi pururui dacă ai ştii unde locuieşte?

Ce aveţi fetelor? Get a Life. fraţilor.
Na bine dacă ai între 10 şi 13 ani cam da. nu se poate face nimic.

LoveBIBER. O să îţi dai tu seama cât de imatură ieşti când vei creşte.
Eu mi-am dat seama când am fost mic. şi am făcut o prostie...dar na!

| bxxt a răspuns:

Wow.n-aveam nimic cu ea pana la faza cu "iubitul meu". Mai...las-o mai moale. mai bine termini cu chestiile astea si nimeni nu-ti mai spune nimic.ok?winking

| nicko a răspuns:

Unii oameni chiar nu au ce face

| ZambetღOrizontalღ a răspuns:

EU SEMNEZ!
unicornii beti sunt cu tine!
cu razboiul inainte!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din punctul meu de vedere, vocea si muzica lui nu imi transmit nimic, si deci nu sunt pe gustul meu.

Cu toate astea "In orice condamnare exista invidie"(Cioran), si asta o stiti toti.Invidie pentru prea mult noroc...invidie ca altii sunt mai buni si nu au ajuns unde a ajuns el.ca sunt unele moarte dupa el.etc.Nu ne-am lega de altii daca am avea resursele necesare pentru a continua cu ce ne dorim, iar prin asta nu ne aratam decat slabiciuni.

Printre altele, este un artist in domeniul muzical, deci, ii criticati muzica, daca vreti sa criticati.E ca si cand te-ai duce special sa il vezi cand e la toaleta si ai face o poza, aratand tuturor si spunand ca a folosit 2 m in loc de 1 de hartie igienica.Si Adam Lambert e gay, Elton John, Ricky Martin etc. si mie imi place muzica lor.Iar daca va legati de alte aspecte, nu de muzica lui, sunteti voi penibili, pentru ca indicati lipsa de inspiratie pentru critica, si refugiul in alte trasaturi.

| WeedOo a răspuns:

Ma doare in... de LoveBIEBER prima oara mi-s-a parut ca scrie biberon in fine ce vrea asat/asta adica culmea sunt mai multe cred ca sunt fete ce sunt inebunite dupa un cantaret care la el in tara aproape ca e considerat manelist deci ori cum baiatu asta nu are nici o vina doar niste fete obsedate au inceput sa fac galerie gen ca la meci "hai steaua " si dupa meci "puu bagamias nu mai tin cu steaua" ceva de genu o sa vada ca au pierdut timp si energie degeaba si cineva trebuie sa le trezeasca ceva de genu un clopot mare sa faca un BANGGGG ceva de genu TREZIREA ALOOO NU MAI VEZI BINE E DIMINEATA cam atat am vrut sa zic tongue succes in contnuare sau "cuccesuri/succese"

| CherryTree657 a răspuns:

Moama ce Obsedata(ma refer la LoveBIEBER). fata, get a life ca esti cam silly.In caz ca nu stiai fraieru ila ii cam gay si tu esti o pitzi care abia o invatat alfabetu' si care acum s-o indragostit de un tantalau.Deci draga mea ia-o mai usor si tu si amicii tai(care poate is tot uhlaughing).BYe and Peacebig grin

| JustForM3 a răspuns:

Ce mai poracrie nici eu nu suport pe Mucosull ala dar mai termina si tu cu astea straight face

Întrebări similare