anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt si eu curioasa si doar intreb. Asta e dedicata in mod special maniacilor de mult doritele "fundite". Ma copii /oameni.sunt si eu curioasa, da? Voi va inghesuiti atat pentru niste "fundite" care nu va dau de mancare. Dar daca ati primi bani pentru ele? Pai? Ganditi logic, ca aceste "fundite" nu va aduc nimic material in realitate. Pentru ca va strofocati atat?batting eyelashes

Răspuns Câştigător
| Tweetymrrr a răspuns:

Heii.Eu pot spune ca nu sunt obsedata, dar cred ca as putea zice ca este orgoliul fiecare pus in joc. Cum ar fi Obsedatu` 1 la al 2-lea:Eu am mai multe funde ca tine.
La CARE celalath:Astazi o sa te intrec. Pe mine ma lasa ai mei sa stau imi mult pe computer.
La care 1:Eu imi fac prieteni si ma au bine. nu ma invingi u
devil. Asta e tarelaughing)
Asa arata astia in imaginatia meathinking
BaFthA`!

14 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Fragile a răspuns:

Nu sunt obsedata, dar ma simt bine cand primesc o fundita.Sa-ti spun si de ce:
1.Ma simt bine pentru ca stiu ca am ajutat pe cineva foarte mult de pe TPU.
2.Ma simt bine pentru ca stiu ca am acordat un raspuns bun[respect pentru TPU] si demn de fundita, nu de batjocura sau de aiurea.
Este adevarat ca sunt unii oameni care dispera dupa ele dar daca doar spui la o intrebare "fundita?" asta nu inseamna ca disperi, ci ca o vrei doar. E o diferenta. Sper ca ai inteles.
O zi buna!

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Bună. La mulţi ani!
Eu vreau fundiţă sad. Ce ai tu cu mine?
Crăciun fericit happy!

pa, pa.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

IloveChristmas,
Hi, hi. Glumeam. Vroiam să fiu amuzantă laughing.
O seară frumoasă kiss.

pa, pa.

| NobodyHeree a răspuns:

Pentru putin respect pe TPU (cum are de exemplu NOName) :X

fundita? laughing

| Roby67 a răspuns:

Daca nu dadeai fundita deja, iti raspundeam si eu la intrebarehee hee

| hSh3ad a răspuns:

Nu vrau nici una...Io pun raspunsurile:Quickly&fast laughing

| roxymaria a răspuns:

Nu am simtit placerea sa strang fundite dar banuiesc ca e exact ca la un joc sa inaintezi sa ai un nivel mai mare, sau cum era un copilarie colectie de servetele si eu mai stiu celaughing

| BLUEishot a răspuns:

Nu m-am gandit la asta e o satisfactie sa ai fundehee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Roxanarox : sa stii, la asta chiar nu m-am ganditthinking @AryaRyn : eu sunt mai zgarcita de felul meubatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@ÉrotiqueConseils : Tu vrei, nu disperi dupa una, e o diferentabatting eyelashes.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@mhn24: nu vrei si 3 lei?batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@ÉrotiqueConseils : Da, stiulaughing dar se pare ca unii de pe aici nu au vazut categoria si vroiam sa ii lamuresc putin.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Roby67 : Ce rau imi pare.laughing