Cata minte poti sa ai daca crezi ca daca iti schimbi numele la profil si pui vreo zece mii de intrebari zicand ca siteul nu mai e ce a fost... faci o diferenta?
Pe bune t.a...i love you guyz, dar uneori luati siteul asta prea in serios
Nu cred că ești vinovat. Ai făcut ce ai crezut că era corect. Și ar trebui ca întregul site să-și revină, dar dacă t/a-ul și-ar putea reveni, poate ar exista o mică șansă ca și celelalte categorii să-și revină, ca urmare TPU să revină la normal.
I am so bored ca mi-e lene sa iti spun asa ca scriu aiurea niste chestii pe care nu o sa mi le amintesc peste aproximativ doua minute si nu apas pe butonul "raspunde".
Ups. I did it again.
Pai,nu.
Cel care a creat chestia asta tampita, trebuia sa se gandeasca atunci cand a creat-o ca va avea consecintele TPU revive.
@Apache
Dude, stiu, dar majoritatea de aici si-au petrecut mai mult de un an din viata pe site-ul asta.
@Restul Pana la urma, cine stie, poate nu o sa aiba acelasi sfarsit tragic ca TPU Revive, sau poate da, dar, ce avem de pierdut, dudelor?
Tu doar (l-)ai inspirat(-o) pe fraierul/fraiera care a creeat noua campanie...Dar daca ar avea minte si-ar da seama ca daca prima campanie n-a mers, nu va merge nici a doua.Copilul care a creeat REVENIREA T/A nu are mai mult de 10 ani...
LisaJulie întreabă: