| Loome a întrebat:

Sunt vinovatul moral al campaniei ăsteia de acum, REVENIREA T/A, nu?

8 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Cata minte poti sa ai daca crezi ca daca iti schimbi numele la profil si pui vreo zece mii de intrebari zicand ca siteul nu mai e ce a fost... faci o diferenta?
Pe bune t.a...i love you guyz, dar uneori luati siteul asta prea in serios

| JUSTERINIandBROOKS a răspuns:

Pocaieste-te! Vine Apocalipsa!

| AndutzaAndu a răspuns:

Nu cred că ești vinovat. Ai făcut ce ai crezut că era corect. Și ar trebui ca întregul site să-și revină, dar dacă t/a-ul și-ar putea reveni, poate ar exista o mică șansă ca și celelalte categorii să-și revină, ca urmare TPU să revină la normal.

| 3rdWW a răspuns:

I am so bored ca mi-e lene sa iti spun asa ca scriu aiurea niste chestii pe care nu o sa mi le amintesc peste aproximativ doua minute si nu apas pe butonul "raspunde".

Ups. I did it again.

| LolNope a răspuns:

Pai,nu.
Cel care a creat chestia asta tampita, trebuia sa se gandeasca atunci cand a creat-o ca va avea consecintele TPU revive.

| ISaidHelloToMe a răspuns:

@Apache
Dude, stiu, dar majoritatea de aici si-au petrecut mai mult de un an din viata pe site-ul asta.

@Restul Pana la urma, cine stie, poate nu o sa aiba acelasi sfarsit tragic ca TPU Revive, sau poate da, dar, ce avem de pierdut, dudelor?

| CristalClear a răspuns:

Tu doar (l-)ai inspirat(-o) pe fraierul/fraiera care a creeat noua campanie...Dar daca ar avea minte si-ar da seama ca daca prima campanie n-a mers, nu va merge nici a doua.Copilul care a creeat REVENIREA T/A nu are mai mult de 10 ani...

| Laminin a răspuns:

Cam da. happy