Il ciuriesc cu minigunu!
Dupa verific daca e viu.
Sa stiu daca sa mai trag.
Ba eu am o varianta non-violenta pentru al omora pe netrebnic: ii arat o poza cu el in timp ce asculta o melodie de a lui in timp ce a legat de un scaun trantit la pamant.
Eu:
1.Il torturez punandu-l sa asculte melodiile lui.
2.Il intreb mailul Selenei.
3.Il injur in engleza.
4.Sa dea bunu Dumnezeu sa nu se intample asta.
PS:scuzele mele fanilor lui, nu stici cine are talent muzical si cine e Justin Bieber.
Ati innebunit? OMUL ALA ARE 22 DE ANI FACE PE 1 MARTIE SI VOI IL BATETI? Pai daca ar fi sa o luam asa v.ar calca in picioare ba prostilor. Nu il cunoasteti personal ca sa il criticati vedeti-va de viata voastra de incuiati mintal si lasati-l in pace ca este un om normal ca oricare altul. Nu va mai credeti voi asa smecheri ca el mai smecher, mai frumos, mai destept, etc de cat voi toti la un loc de 10000000 de ori. Ca sa stiti si voi nu este gay, are iubita. Adica ok nu il suportati dar de ce il judecati? Chiar nu puteti sa va abtineti? Pastrati pentru voi ca nu ne prea pasa parerea voastra. Luati-va de mana si plecati toti. M.am saturat sa tot aud Justin Bieber e gay,prost, idiot, urat, nespalat, handicapat, afon si etc. Daca v-as enumera toate premiile lui v-ati plictisii citindu-le asa ca mai taceti odata din gura ca nu sunteti nici cat degetul lui mic de la picior. Voi credeti ca el va suporta? Pai daca ar vedea ce analfabeti prosti sunteti (uni) cred ca ar zice acelasi lucru si nu doar ar zice poate ar pune si in lractica dar stai... el nu se pune la mintea voastra de copii orfani fara preocupatie. Ma mir cum puteti traii in prostie. Ma rog oricum nu o sa ma asculte nimeni dar VA ROG ganditi.va ca el e un om da? Ca si voi. GANDITI-VA. P.S: Scz pentru greseli.
Multumesc pentru intelegere!
LisaJulie întreabă: