| Vizitiul a întrebat:

Toamna lunga si bogata
S-a impanzit peste lume
Cu aceiasi podoaba ruginie
Consacrata de lumea toata

Vantul sopteste nemilos
Peste munti, dealuri si campii
Dand senzatia ca lumea s-ar sfarsi
Nestiind ca este doar coios

Natura tinde spre apogeu
Familiarizandu-ne cu acelasi senil efemer
Peste pamant si peste cer
Evocand ca si-n viata e cateodata greu

Puhoaie de pasari, indreptandu-se spre alte lumi
Copaci ce-si suprima frunzele sub veghea unui firmament ponegrit
Ce nu pare e instiga sfarsitul mult ravnit
Aidoma unei urgii ce se termina in lacrimi...

O postare inutila, o cratie de-a mea. Cum sunalaughing?

Răspuns Câştigător
| UltimulAvertizat a răspuns:

Eminescu se zvarcoleste in mormant ...de ras rolling on the floor

14 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Mai insista, persevereaza, si vei ajunge acolo, unde trebuie.
Inca un candidat pentru Poet TPU (momentan lipseste) - http://www.tpu.ro/......iu-tpu-4/. :)) Succes!

| Barajag a răspuns:

O creatie unica a domnului Coioshee heeFelicitarile melebig grin

| Barajag a răspuns:

Sa intelegem ca ti-ai dedicat chiar tie aceste strofe?hee hee

| Roby67 a răspuns:

Un mare poet a murit, altul s-a nascutwinking

| Vizitiul explică:

NOname-Nu vreau sa ajung poet. Mi-am ales alt drum. Era o creatie pentru un user de pe site, si am zis sa va cer parereahee hee.

| Vizitiul explică:

Ursulika-Le-am "dedicat" toamneihee hee...

| Vizitiul explică:

UltimulAvertizat- Nu-s poet. Mi s-a cerut ajutorul si am incercat sa ajut. De asemenea, mi s-a cerut o rima imbratisata, zic eu, greu de realizat. Puteai sa te abti de la postat.
Dmonik- Am spus postare inutila pentru ca aseara am incercat sa o postez pe chat, dar nu m-a lasat. Am facut curiosi unii useri si am zis s-o pun pe site. Da, cred ca are mesaj. Tu ce zici, arelaughing?

| Vizitiul explică:

ℭatalyst -Nu-i vocatia mea? Vrei sa spui ca am furat-o si m-am dat drept autor? Chiar te rog s-o cauti pe unde vrei. Daca o vei gasi, atunci inseamna ca-s de ***.winking

| Vizitiul explică:

UltimulAvertizat- Nu stiu cum suna dracu, dar in fine...
Stiu ca ai ceva cu mine, dar nu stiu ce!? Cert este ca, in viata reala esti un mare frustrat, si ai decis sa apari aici pentru a pune intrebari in deradere si a ironiza useri care, chiar vreau sa ajute (ma consider un user care vrea sa ajute). Poti spune asta despre tine, uitandu-te peste raspunsurile tale? Nu cred!
Ok, sa trecem la poezie. Am depus un efort acolo pentru a ajuta. Daca stiam ce iasa, nu as mai fi postat. Totusi, e munca mea si cred ca suna ok pentru un novice. Mi l-ai exemplificat pe Eminescu, sa stii ca nici el nu s-a nascut invatat! Asa ca, lasa-o mai incetisor cu judecata ca devi penibil. Incearca sa ajuti pe cineva, iar pe urma sa apara cineva sa dea cu piciorul la tot ceea ce ai facut tu neconditionat! As fi curios cum ai reactiona. Oricum, cred ca ai intra prin fotoliu. Iti multumesc oricum. Ultima replica in privinta ta. Numai bine.

| Dmonik a răspuns:

Tu ai definit-o: "O postare inutila" tongue
Cum suna? Pare ca romaneste, dar mie-mi suna dadaista, sigur are si un mesaj?hee hee

| Dmonik a răspuns:

Nu-s lector empatic, asta e! Nu te baza pe descoperirile mele.

| aliyna a răspuns:

Suna bine, imi place.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Care chiar vor sa ajute.
nu
"chiar, vreau sa ajute". Scuza-mi indrazneala de a te corecta.

| UltimulAvertizat a răspuns:

De ce sa ma abtin si sa nu profit de momentele de neinspiratie ale unora.Si,daca ti s-a cerut ajutorul, habar nu ai ce faci, de ce vrei sa te mai faci si de ras aruncand rime, nu imbratisate, ci intortocheate?
La sfarsit, crezand ca asta e o capodopera literara in curs de devenire, ai intrebat : Cum suna? R : Ca dracu! Te-am salutat.