anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tot o enigma: un om locuieste intr-o casa care are toate ferestrele la sud. Pe una din ele zareste un urs. Ce culoare are ursul si de ce?

Răspuns Câştigător
| psiholoaga a răspuns:

Alb. E la pol casa?laughing

13 răspunsuri:
| claw_4117 a răspuns:

Brun. Pentru ca ursul e brun laughing

auran
| auran a răspuns:

Alb, datorita luminii care se reflecta in firele de par

| Zoombe3 a răspuns:

Verde, fiindca s-a ascuns in copac rolling on the floor

| anonim a răspuns:

Psiholoaga are dreptate.casa este la polul nord.

regis
| regis a răspuns:

Probabil te astepti sa spunem ca e alb, pentru a avea toate ferestrele spre sud casa trebuie sa fie asezata exact pe punctul care reprezinta Polul Nord. Totusi, sunt case care au toate ferestrele spre sud, fara a fi asezate la Pol, ci pentru ca asa au fost construite - cu toate ferestrele pe o singura parte.
Eu am avut un apartament cu toate ferestrele spre sud, dar nu am vazut niciodata un urs. Nici brun, nici alb, nici negru. Ba da, parca am vazut unul, Urs Vasile, dar nu stiu daca se pune happy.

| anonim a răspuns:

@regis, si tu ai dreptate, insa chestia asta circula de multa vreme pe internet, sub aceasta forma.

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Depinde de rasa sid e culoarea lui.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru regis: banuiesc ca nici egalitatea 1+1=2 nu ti se pare valabila, ca exista si aici exceptii (daca sunt 2 picaturi de apa si le pui una langa una fac 1 picatura mai mare)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am si eu o intrebare pentru. doamna minerva: de ce miros picioarele?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai Danut, ca asa berea e mai dulce, iar parul mai cret, nu?

| xti a răspuns:

Nu e adevarat. Nu exista ursi!

| andi a răspuns:

Vad k s-au scris toate culorile de ursi...albi, bruni, verzi...eu spun portocalii, ursi portocalii. asa imi venii; D

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Alb ca e la polul sud.