N-am nimic de comentat in legatura cu subiectul, vroiam doar sa spun Dexter FTW.
Nu am observat asta de 3 luni de cand intru in fiecare zi, pentru ca nu vad cate o intrebare despre asa ceva tot la 10 minute!
si...te-ai trezit?
TPU a ajuns sa faca multe...
Nu sunt sigura daca aici e T/A
cu toate ca asta e a 4-a oara cand verific sunt multe intrebari care nu au nici cea mai mica legatura cu aceasta categorie
Nu sunt nou pe aici, ba din potriva, chiar vechi.Am cont pe TPU de 3 ani.Sunt nou, ha? Chiar daca nu am eu multe " fundite " si voturi, conteaza mintea
.
Ar trebui raportata fiecare intrebare legata de teme(chiar daca sunt foarte multe) la fiecare categorie unde sunt intrebari legate de teme mai multi utilizatori care sa o raporteze. poate asa am mai scapa de jumatate din ele.
Întrebările astea sunt aşa vechi încât s-au cumpărat şi de la Second-Hand
Idem Qua si restul`!♥
Da ma rog. ziceam si eu sa fie un test ceva da prostii stau cu caietele in fata si nu stiu sa se uite.
Ai descoperit si tu lumina.
Daca ai sta mai tot timpul pe TPU, o sa vezi ca nu trec ore fara sa vezi intrebari legate cu tema de acasa. Ori sunt prea prosti ca sa nu inteleaga ce scrie in carte, ori au motor la prostie si nu gandire logica, poate ca nu stii odata, dar chiar la fiecare exercitiu, mai ales ca exista si google, care stie tot... As mai continua, dar mi-e cam lene (si nu am de gand sa imi stric dispozitia).
Concluzie: prostia a fost va fi si exista, oriunde dai de ea, darima orice regula, si va mai dobori multe de acum inainte, ar putea fi oprita dar e cam slaba speranta.
xXxDropsBoyXxXLăvMeee întreabă:
LisaJulie întreabă: