Îi spui că vineri,după ce ai ajuns acasă,te-ai dus la veceu,ai încuiat ușa și că, atunci când ai încercat să o descui, cheia s-a rupt. Părinții tăi erau plecați la enșpe km de acasă și nu ar fi fost acasă decât duminică seara.
Sad but true.
Am fost la consiliere pentru ca am fost maltratat cand am fost mic.
Am fost la o clinica de dezintoxicare dupa o supradoza.
Am fost in tabara pentru copii grasi sa mai slabesc.
Te doare burta si nu te mai duci la scoala. Te inchizi in baie pana vine mama ta sa te intrebe ce ai patit si ii zici ca nu te simti bine. Sau ti-ai uitat caietele sau iti scrii in pauza de la colegi.
Sau le zici profilor ca ti-ai uitat ghiozadanul. Iti vine sa crezi ca o fata chiar a patit asta in clasa a 7-a?
Si parintii ei erau plecati din oras.
Pune creta la dizolvat intr-un pahar cu apa.Astepti sa se dizolve.Nu neaparat de tot macar o trime.Be-al si dimineata nu te mai poti scula din pat.
Ii spui:
'''Scumpa profa uitati-va si umneavoastra cite lucruri s-au inventat,si radiera si corectorul,si multe altele,si venind la scoala a cazut un extraterestru si mi-a sters toate temele pe acasa,in plus mi-a luat si mincarea care trebuia sa o am pina diseara ca parintii nu sint acasa''
profa te va crede si inca iti va da si o cratita cu bors sa maninci,cu trei felii de cascaval,si doua piini, dupa care ii spui ca nu iti ajunge piine, pentru ca extraterestrul tea vrajit sa maninci mult!
Cum ba sa-ti uiti giozdanul
! Zii ca te doare burta, capu si iti vine sa vomiti
LisaJulie întreabă: