@luArFacdAp si @Bujie, dar mia ales @luArFacdAp ce dmnf aveti cu Adry05? Eu nu o stiam da
. Duce`ti`va si luati`va o punga si punetiv`o pe cap! Daca o stiati dc ati mai raspuns?
P.S. : @luArFacdAp tu ai nevoie de o viata nu Adry05
.
@IuArFacdAp, si daca e veche ce... sunt multi care n-au auzit-o inca...
Si am o viata deja da? Poate tie ti-ar trebui una.Si mai mult creier, nu crezi? Eu da!
@Izabela... E pusa de caterinca
. Inainte sa pui niste raspunsuri tampite, judeca. Nu suport manelele! Daca le suportam, atunci postam pe unu cu niste versuri mai de... manele si care sa aiba si voce. Tu atat asa de tampita esti sa nu-ti dai seama ca asta nu are legatura cu manelele? E dimpotriva, o melodie facuta anti-manele cum ar venii. Adica, o parodie la manele, o bataie de joc la adresa manelelor. Daca n-ai IQ-ul suficient cat sa intelegi asta, macar n-o mai arata!
@Pralina, daca chiar vrei sa ma judeci, macar cunoaste-ma inainte
. N-o suport nici pe Hm nici pe Miley Cyrus etc. care o fi. N-o suport, si. n-am suportat-o. Asa ca, inainte sa tragi concluzii tampite, cunoaste omul!
Se pare, ca pana la urma T/A e full de manelisti. De ce? Pai, din moment ce la o melodie facuta spre bataia de joc a manelelor, ati inceput sa strigati si sa injurati ca disperatii, cred ca de aici putem deduce, ca sunteti suparati ca "m-am luat" de manelele voastre. Asta e, ce sa zic...
@IuArFacdAp da, genii neintelese de IQ-ul tau prea mic pentru a o face. Inainte de a te mai lua de oameni, uite-te in oglinda! Vezi-ti defectele tale, si lase-le pe ale altora, ca nu esti tu Dumnezeu sa judeci pe altii!
Ba... deja ma enervati. AICI TREBUIA SA RASPUNDA DOAR CEI CARE NU STIAU MELODIA! Incercati sa numai criticati fara sa stitii da?
Macar abtineti`va din raspunsuri din astea nefolositoare
.
Mersii mlt!
Bujie is fuckin' right.
E veche si se numeste ADN Spray.
So get a life dude. GET A LIFE.
Pana nu se scumpesc preturile.