| LoL a întrebat:

TPU...de! 3r! m! plac man3l3l3 lu! Gutzah... V0uah car3 man3l3 va plac? Vr3au ra$punsur! s3r! 0ase. Nu rasp. de g3nu : mei manelisto. Va rog sa nu ma jigniti.

P. S. Mi-a luat o juma de ora sa scriu primul cuv.

13 răspunsuri:
| BiaSiAtat a răspuns:

Omg! c escrie in al 3 a cuv? Iri?

| PinguinuL a răspuns:

F@r@ num@r f@r@ num@r!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi plac doar cateva cu denisa tongue de ex Denisa - ah ce mama am avut din asta populara

| VacutzaRoscata a răspuns:

Pălincă,scrie ''ieri''
deci dragha numai yeo am voie s am skrys de pytzyy love struck, clar?
si in leg koo intrebharea tha mie imi plakhe thuot che kanta kntaciosu mheu preferath, Gutza fireshte love struck

| DrunkShepp a răspuns:

Bai mie imi place maneaua:''sa inchidem manelistii'' si ''abisul de penis e casa manelistilor''

astea mau marcat cre' ca nu mai dorm la noapte si stau sa le fredonez!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Domnisoara ma scuzi daca te intreb dar ai probleme cu ochi? sau nu sti sa citesti ce scrie mai sus cand postezi o intrebare daca da te rog du-te si fa-ti un control la ochi si invata sa citesi si sa scrii nu stiu cat ani ai dar din partea mea cred ca ai 4 ani si nu sti sa ctesti si sa scrii asa ca te rog sa te uiti ce faci ca te faci de rasul lumi si toata lumea care vede ce ai scris, o sa cread ce esti o manelista foarte foarte dar foarte proasta,tampita,handicapat, inculta, etc.

Pe viitor ai grija ce scrii si nu te grabi ca scrisul tau din intrebare este de tot cacatul si nimeni nu il intelege doar dupa 20 de minute intense de gandire sau mai mult.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

@DuUuD: Uita-te si tu un pic la categorie si la P.S.-ul fetei! Si mie mi-a trebuit ceva ca sa pricep ce naiba scrie acolo, dar e amuzant. Si simptomatic. Gandeste-te ca sunt unii care scriu asa la modul serios!
Si acum raspunsul pentru tine, @LoL: Condoleante! laughing

| LoL explică:

DuUd cred ca nu vezi tu bine chioaro/chorule...este t a. Aici numai intrebari de tot rasul se pun. App vad ca ai mostenito(p mat.a)

| HoneyCocaine a răspuns:

Pysyyy mye ymy place manele lu Ady Mynune:X:X [Pitzy style]
P@Pu$h@, m@n3l3l3 lu @dy mynun3 3 c3l3 m@y f0rm0@s3 @$@ c@ thu' $h0@r3l3 mh3u! [Coca Style]

| blackfox a răspuns:

Numai alea de jale imi plac, dupa care la urma iti bati si copiii cu cureaua de la ceas:))). Uite aici un convertor de cocalar:))http://www.facebou.ro/2010/cocalari/convertor-de-cocalari/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

TU INCULTA ESTI...varza dar esti si pedeasupra si proasta.

| LoL explică:

DuUuD proasta tampita inculta handicapata si INCULTA e ma.ta si cum ziceam ai mostenito perfect si in plus mai esti si chioara
asa ca intoarce-te te rog de acolo de unde ai venit adica din p***a de la mata

Întrebări similare