Abia astept sa vad toate raspunsurile, ca si eu patesc la fel si nu stiu ce sa mai fac!
Mai si eu si PrieteniiŞtiuDeCe si AngelOfDarkness ti-am spus sa nu mananci tempera si sa nu lingi creioane.
Nimic rau, cu atat mai bine! Vei putea sa-ti deschizi un chiosc in care sa vinzi limonada(pipi), vei castiga bani frumosi din asta, iti garantez
!
De ce il speriat si nu ii dati un raspuns corect sa stie?
Uite niste raspunsuri.
O asemenea nuanta e de regula semnul unei stari foarte bune de sanatate. Urina galben deschis are un miros discret, nu formeaza spuma, iar compozitia este limpede. Felicitari, teoretic sunteti sanatos/sanatoasa!
Nu ar trebui ca urina sa fie incolora?
Nu, nu e un semn de sanatate. Daca urina dvs. e foarte limpede, inseamna ca apa e in concentratie mare, iar toxinele eliminate in concentratie foarte mica. Inseamna ca sunteti bine hidratat/hidratata, dar ca trebuie sa urinati des pentru ca organismul sa elimine toxinele.
Urina galben deschis inseamna sanatate perfecta?
In teorie da, dar trebuie sa dati atentie si altor factori pentru a fi siguri ca sunteti si practic sanatosi.
Aveti dureri la urinare?
Procesul urinarii e dificil?
Mergeti la toaleta mai des decat ar trebui?
Urina dvs. galben-deschis contine urme de sange?
Daca raspunsul e afirmativ la cel putin una dintre aceste intrebari, consultati urgent medicul.
Urina incolora sau slab colorata
Urina incolora POATE fi un indiciu al unei stari bune de sanatate si de regula, cu cit sinteti mai sanatosi, cu atit urina dvs. va fi mai deschisa la culoare...
Urina galben inchis
De regula, e semn ca nu beti suficienta apa. Cit ar trebui sa fie consumul zilnic?
Poftim acum nu ai de ce sa te sperii.
Nu este nimic de rau, ai baut prea mult suc sau altceva din coloranti artificiali.
Eu iti recomand sa bei apa! Eu am pipi-ul alb.
Alexzutuuuuuu3000 întreabă: