anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tre sa va spun asta sa va da-ti si voi cu parerea despre oameni, in general.Ma duc la tara sa perfectez niste acte a unei masini pe la politie si stateam de vorba cu seful de post cind intra un om beat cleampa cu nu stiu ce problema si politaiul, sa scape, ii spune;-Ma nu pot acum ca uite sint ocupat cu dom'locotenent care a venit acum in citeva probleme mai serioase.Ala cind a auzit a inceput la mine;-Dom'locotenent sa platesc eu? Pai nnnu ssiint viiinovat.Eu nemaistiind pe unde sa scot camasa zic;-Ma nene asteaptama prin strada ca vin si eu.Ala se opreste in bar si dai inainte.Eu mi-am vazut de treaba mea dar seara cind am intrat pe poarta m-a vazut timpitul care nu se trezise si dai la poarta in gura mare; -Dom, locoteeeneeennt, dom'locooteeenneeenttt de stateau vecinii ca la circ.Iese tata si;-Bai a lu Vrana du-te acasa ca nu-i nici un locotenent aici.;-Ce vorbesti bre, eu adica n-am vazut unde a intrat? Vine tata;-Bai luate-ar dracu de cind esti ma locotenent? Ies afara si-i explic omului sa se duca sa se trezeasca ca altfel ii dau amenda.Au trecut toate dar intimplarea mai dainuie pe acolo caci unii de seama mea imi mai zic si acum Dom'comisar.

Răspuns Câştigător
| Flav a răspuns:

Se cheama intrarea in normalitate enigmo, fiindca se stie in ziua de azi ce inseamna sa stai la rand la o institutie de statwinking
Si nu, n-am cunoscuti la politie. happy

7 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Harciog ai terminat cu actele de la masina? Daca nu, da-mi un mesaj te rog, te pot ajuta. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@flav-asta se numeste coruptie.adica tu ai un cunoscut la politie si il bagi peste rand.sa nu ma gandesc la lucruri mai grave.si eu care credeam ca esti cinstit... laughing rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Enigmo mama mama ce infarcttiune...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@harciog-exact. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@flav-credeam ca se numeste trafic de influenta. laughing rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai mucea tu ai spus ca esti suspendat si nu esti.Mai de ce va arogati unele scandaluri ca sa demonstrati nu stiu ce naibii? Mai da' modul tau de a gindi mi-aduce aminte de Blindul Ben. Daca am dreptate nu vreau in particular ci recunoaste aici in derect.

| ioanabanana a răspuns:

People are gay! eu urmaresc south parca pe www.southparkstudios.com si imi gasesc alinarea:)))