NOname
| NOname a întrebat:

Tu ce vrei sa te faci cand o sa fii mare?

Răspuns Câştigător
| FuckOnCocaine a răspuns:

Vreau să fiu din nou mică.

239 răspunsuri:
| BaLOnAs99 a răspuns:

Pai eu vreau avocat sau criminalist sau ceva de genu... daca nu am un plan B:designer interiorsau planul C:fac portrete oamenilor pe malul mariilaughing

| gigel68 a răspuns:

Interlop. sau vames.

| Incarcare a răspuns:

Eu vreau sa imi deschid un magazin maree! Urias unde sa fie numai chestii pentru. animale: Restaurante, magazine de haine, perufi, coafor, veterinari ( Eu o sa fiu veterinar ), sali de concursuri, spital pentru. animale si multeee chestii!

| Biutzuca a răspuns:

Eu ma fac... oare vine sfarsitu lumii pana atunci? laughing rolling on the floor
acum sincer ma fac vedeta cool

| UndiscoveredSoul a răspuns:

Pai sincer nu m-am gandit niciodata atat de departe, sa zicem ca mi-am facut un plan asa, pana la facultate. As vrea sa ma aflu in domeniul filmelor (regizor, actrita etc) dar mi-ar placea foarte mult sa fiu translator. IUBESC limbile straine.

| UnicornulFericit a răspuns:

Bill Gates laughingsa am Money $$$$

| Coryyyyy a răspuns:

Veterinar sau politista tongue

| eu17 a răspuns:

Hmmm eu vreau sa fiu mai bun si sa traiesc intr-un loc mai bun. daca nu se poate mi-ar placea sa fiu scriitor.( aici sa zicem ca scot tot ce inseamna plan material), fiind scriitor nu va trebui sa cresc mare, pot fi copilul din mine tot timpul, nu stiu daca iti place genul dar OCS are o melodie ce-mi place tare. se numeste "Copilul rebel" La multi ani si imi urez si mie, desi nu mai sunt un copil ( o dovesteste, fals evident, vasrta). o zi buna copii!

| fdhgcvnb a răspuns:

Criptozoologbig grin

| ankadella a răspuns:

Vreau sa devin actrita, pentru ca ador sa ma prefac si mi-as dori sa vad HOLLWOOD-UL macar o data in viata mea; x

| llucixxl a răspuns:

Macara.

| GoLoveYourself a răspuns:

Translator sau ghid turistic

| avoncosmeticecoordonator a răspuns:

Buna
baiatul meu de 5 ani spune ca atunci cand va fi mare se va face: doctor, sofer, aviator, o sa lucreze la banca laughing
pe toate le va face el happy

| Georgie a răspuns:

Pai as vrea Actor, daca nu Designer.Depinde ce o sa reusesc!

| ROXANA_5279 a răspuns:

Politista.nu glumesc

| ROXANA_5279 a răspuns:

Politisata.Credeti ca este bine sa ma fac politista sau nu?

| GaBBiii a răspuns:

Bună!
Procurorwinking.
Pa,pa

| Adrick a răspuns:

Presedintele USA! happy

| Hassel a răspuns:

Soldat in Legiunea Straina.
De curiozitate, cati ani ai?big grin

| xxxxxxxxdfsfsdfsdf a răspuns:

Eu vreau sa ma fac aocata sau chimista.

| alexshobyx a răspuns:

Cand voi fi mare, vreau sa devin pensionar rolling on the floor tongue

| LarisaDragomir a răspuns:

Eu imi doresc sa fiu cantareata e cel mai mare vis al meu...

| Ssshadow a răspuns:

Somer... laughing
Cantaret.

| Tamiki a răspuns:

Traducatoare de japoneza-coreeanalove struck

| DarkAngel98 a răspuns:

Eu vreau sa fiu avocat cand oi fi marebig grin

| DarkAngel98 a răspuns:

Eu vreau avocat deoarece ei primesc foarte foarte multi bani pe luna...mai mult de 500 de milioane:d deja mi-am facut planurilaughing a da si cand am zis mai devreme ca vreau sa ma fac avocat cineva a dat vot cu : amuzant. Faza e ca nu am gasit nimic de a rade dar...

| ๓itนpitน a răspuns:

Copac,acum sunt ghinda sau cum mai spun unii : copil copac

| eu_3382 a răspuns:

Vreau sa ma fac doctor. Viata este cel mai dulce fruct si vreau sai ajut pe toti sal poata musca.

| JulieJuly a răspuns:

Vreau sa fiu om laughing

| Yo_6982 a răspuns:

O sa am o slujba care sa imi placa nu sa imi ofere foarte multi ani pentru ca asta vor toti asa ca eu vreau sa fiu bucatar.