Pai eu vreau avocat sau criminalist sau ceva de genu... daca nu am un plan B:designer interiorsau planul C:fac portrete oamenilor pe malul marii
Eu vreau sa imi deschid un magazin maree! Urias unde sa fie numai chestii pentru. animale: Restaurante, magazine de haine, perufi, coafor, veterinari ( Eu o sa fiu veterinar ), sali de concursuri, spital pentru. animale si multeee chestii!
Pai sincer nu m-am gandit niciodata atat de departe, sa zicem ca mi-am facut un plan asa, pana la facultate. As vrea sa ma aflu in domeniul filmelor (regizor, actrita etc) dar mi-ar placea foarte mult sa fiu translator. IUBESC limbile straine.
Hmmm eu vreau sa fiu mai bun si sa traiesc intr-un loc mai bun. daca nu se poate mi-ar placea sa fiu scriitor.( aici sa zicem ca scot tot ce inseamna plan material), fiind scriitor nu va trebui sa cresc mare, pot fi copilul din mine tot timpul, nu stiu daca iti place genul dar OCS are o melodie ce-mi place tare. se numeste "Copilul rebel" La multi ani si imi urez si mie, desi nu mai sunt un copil ( o dovesteste, fals evident, vasrta). o zi buna copii!
Vreau sa devin actrita, pentru ca ador sa ma prefac si mi-as dori sa vad HOLLWOOD-UL macar o data in viata mea; x
Buna
baiatul meu de 5 ani spune ca atunci cand va fi mare se va face: doctor, sofer, aviator, o sa lucreze la banca
pe toate le va face el
Eu vreau avocat deoarece ei primesc foarte foarte multi bani pe luna...mai mult de 500 de milioane:d deja mi-am facut planuri a da si cand am zis mai devreme ca vreau sa ma fac avocat cineva a dat vot cu : amuzant. Faza e ca nu am gasit nimic de a rade dar...
Vreau sa ma fac doctor. Viata este cel mai dulce fruct si vreau sai ajut pe toti sal poata musca.
O sa am o slujba care sa imi placa nu sa imi ofere foarte multi ani pentru ca asta vor toti asa ca eu vreau sa fiu bucatar.
LisaJulie întreabă: