anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Un băiețel se uită spre o femeie însărcinată : - Ce aveți acolo? Întreabă băiețelul arătînd cu degetul spre burtă...- Aici este copilul meu! Răspunde femeia. - Dar îl iubiți? - Desigur, îl iubesc mult... - Atunci de ce l-ați păpat?!=dd

13 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Asta e din categorie "Copiii spun lucruri trăsnite"... Foarte dulce...

| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Eu il stiam altfel. Mama si copilul in parc, deodata trece o femeie gravida prin fata lor. Copilu`: mami ce are femeia aia acolo? Mama: un copil Cpolilu`: si il iubeste? Mama : da Copilu` : si atunci de ce l-a mancat. Ceva de genu, dar :)). In fn, cand l`am citit prima oara[http://www.youtube.com/watch?v=gZoWDa-XKIE] mi s-a parut funny, dar acum.:-"

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, logica unui copil e nostima uneori big grin

| ℓσνє a răspuns:

Hah ce tare.
Acum o intrebare :
- Cati ani ai?

| ღNuTzAღ a răspuns (pentru ℓσνє):

Pentru ce-ti trebuie sa stii?

| ℓσνє a răspuns (pentru ღNuTzAღ):

Ai scris intrebarea ca nu aveai ce face, nu?! LoL xD.

| Domnisoaraindragostita a răspuns:

Salut,iti dau un sfat prietenesc; cind scrii ceva de genul acesta scrie la categoria trivala amuzante. Daca srii o intrebare si nu o pui la categoria potrivita iti poate fi banat contul.

| LolaKiss a răspuns:

Nu e nici o intrebare.A scris asta ca sa ne amuzam. Funda?

| Bibixz a răspuns:

Haha.dar, care e intrebarea?

| ღNuTzAღ a răspuns (pentru Bibixz):

Pai daca nu ti-ai dat seama singura atunci iti spun eu, e doar un banc si atit...nui nici o intrebare

| Bibixz a răspuns (pentru ღNuTzAღ):

Mi-am dat seama ca e un banc.dar aici se scriu se intrebari.tu cand ai scris bancul asta nu ai dat cumva la "Pune intrebarea ta aici"?

| Kinswood_Biia_1997 a răspuns:

rolling on the floor) o stiu