| 211wasgnij a întrebat:

Unde găsesc acum o centură de castitate? O batrană a pus ochii pe mine si tare mă tem că va face sex cu forța cu mine. Ce preț are și dacă nu sânt prea agasant, există și pentru gură ceva sistem de genu' ăsta dar cu cifru și nu cu cheie?
Vă mulțumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| maiAm8conturi a răspuns:

Asa am patit si eu c-o batrana, apoi a inceput sotul ei sa ma urmareasca din caruciorul cu rotile.Auzeam un scartait prin preajma mea dar nu mi-am dat seama, mai tarziu mi-a trecut prin cap sa arunc pioneze pe jos.O fi zabovit sa-si repare pana ca nu l-am mai vazut.
Mai am o vecina care ma iubeste rau dar are antepremergator, cred ca o sa-i ia cativa ani sa treaca strada, stau fara stres.

4 răspunsuri:
| MâţulMov a răspuns:

Ignoro, o sa plece.

| GhostStar a răspuns:

Baba Leana e inca in calduri?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Facem cheta, cumparam si ii punem si cifru, ca batrinele sint imprevizibile.

| aumih16 a răspuns:

Centura de castitate este un obiect de demult folosit la protejarea organului sexual insa el astazi este folosit in alte scopuri cele sexuale de exemplu bdsm folosite de mistress goddess domme in metodele lor findom femdom feminization sissy sissification bimbo bimbofication barbatii erau pedepsiti de acele femei daca se masturbau la filmele pentru adulti sau daca erau impotenti de exemplu erau transformati din barbati in femei si purtau acele centuri de castitate