Nu stiu
daca ma intrebi unde as vrea sa fiu: la facultatea de drept. dar probabil nu va fi asa...
Probabil intr-un sunt, cu o placuta pe care scrie "Gasita moarta de beata intr-un copac.Nu ne apartine"
Calarind un unicorn verde printre nori din vata de zahar albastrii cu pete mov
Acum 4 ani as fi spus:maritata cu un sot perfect, doua fete, dreptu' terminat, masteru' dat, la birou.
Acum spun ca probabil la facultatea de arte plastice, dormind la ore.
Tu?
Probabil langa 3 tipi draguti, undeva in dubai, probabil a Burj Al Arab, cu prietenele in camerele alaturate, facand cinste cu tot ce vor ele...
Like a bo$$
Momentan ma uit la Twilight, stiu, sunt cam masochista, da' am chef de mindf*uck si nu am gasit alte chestii...
Faza e ca daca ar fi fost alta tipa in locul lu' Kristen si gay-ul ala de Robert nu stralucea ca zana maseluta, ar fi avut sanse de un film jenibil, nu de unu' :"bleeeeaaaach, die biatch, dieeeeeeee!"
Faza e ca sunt atat de horny mintal, ca mintea mea o are nevoie de un mindf*uck ca sa uite de alte chestii.
Kinky ca un papagal la duuus!
O. o Die biatch, DIE!
Nice try twilight fan!
Nu imi place Twilight
Daca m-ai intalni pe strada nici nu ti-ai da seama ca m-am uitat.
Am pierdut un joc cu pedepse: sa ascult albumele lui Justin Bieber [cap coada de 4 ori] si sa le cant in fata scolii sau sa ma uit la Twilight si sa fac rezumat.
Ce prieteni am si eu!
Nu-ti aparea caseta de raspuns, nu?
Da, si eu te vad la fel peste 7 ani.
Ma rog, asa te vad si acum.
Suna grotesc de bine!
Oricare ar fi traseul meu profesional în aceşti 7 ani, mă văd făcându-mi munca cu plăcere.
LisaJulie întreabă: