| TheBirdOfTheHermes a întrebat:

"Uneori, persoana pentru care ai sări în faţa unui glonte se dovedeşte a fi cea din spatele trăgaciului."

În ce situații a-ți dovedii expresia de mai sus?
PS: Stați liniștiți că nu vă pun să îmi face-ți temele..doar pură curiozitate.

21 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Wau, tristă afirmatie. Sper să nu treci prin asa ceva, si da, uneori oamenii in care crezi, si-ti pui toată nadejdea, sunt cei mai imprevizibili...Trădare (a sentimentelor), lașitate, ce-o fi?
Oh, Doamne, sa n-avem parte de dezamagiri din astea, fiindcă dor cel mai rău...Te pup.

| TheBirdOfTheHermes explică (pentru floresdemayo):

În momentu ăsta vorbesc pe mess cu cineva care face parte din afirmația aia.
Și crede-mă, e din cercul meu de prieteni cei mai buni

| floresdemayo a răspuns (pentru TheBirdOfTheHermes):

Inseamna că nu-ti mai e prieten. Ori nu ti-a fost niciodată! Nu lăsa pe nimeni, dar pe nimeni, să-ti facă rău! Pe NIMENI! Tu esti o fiintă tare, deci luptă si învinge! Nu te lăsa doborâtă.M-ai inteles?

Nu sunt o persoană care să sufere..mai ales după cei mai buni prieteni.

| floresdemayo a răspuns (pentru TheBirdOfTheHermes):

Nici daca acestia te rănesc?

Mă rănesc persoane și mai apropiate mie..cu doar o simplă prezență.
Am devenit imună la așa ceva.Să mă rănească că tot la coada mea vin.s-a mai întâmplat

| iKeel a răspuns:

Scuză-mă, dar nu înţeleg de ce ai pus întrebarea asta, la categoria asta...
Dar totuşi, hai să-ţi spun.

Persoană înşelătoare, persoană văitătoare care îţi cere ajutorul mereu, care nu se ţine de cuvânt, cam asta mi-a venit prin cap.

| TheBirdOfTheHermes explică (pentru iKeel):

Unde vroiai să o pun?
DR/SEX
FAM/REL
T/A
RELIGIE
La astea, mai mult de 50% din useri le accesează.mi s-a părut cea mai potrivită...

| iKeel a răspuns (pentru TheBirdOfTheHermes):

Ştiinţă şi Filosofie, era greu?

| TheBirdOfTheHermes explică (pentru iKeel):

Omule...măcar dă-ți silința să înțekegi ce am scris.
Gata nu îți convine ce ți-am scris arunci cu pietre
CEA MAI POTRIVITĂ DIN CELE ENUMERATE MAI SUS!

| iKeel a răspuns (pentru TheBirdOfTheHermes):

'' Înţekeg '' ce-ai scris. Dar tu ai început subiectul ăsta. cu răspunsul tău la comment-ul meu... Iar tot tu te enervezi...

Răspuns utilizator avertizat
| Mozurov a răspuns:

Persoana pe care ai apara-o de tot raul din lume este exact aceea care iti face rau.Un exemplu in acest sens ar fi oamenii pe care ii consideri prieteni buni dar ei in schimb iti fac rau in mod constient.
Sau daca vrei un exemplu mai SF, un spion care face tot posibilul sa apere o persoana, iar acea persoana il tradeaza si il impusca.

| TheBirdOfTheHermes explică (pentru Mozurov):

Haulu mâncațeaș...nu vreau să îmi explici ce am scris.
Crede-mă că nu scriu ceva ce nu înțeleg
Am pus-o pentru voi în sensul dacă ai fost pus în ipostaza aia și cum a fost...

| Iamjusthere a răspuns:

In situatii in care realizezi ca nu totul este roz.Ai momente in care iti pui increderea in cei din jurul tau insa mai tarziu vei observa adevarata lor personalitate lipsita de orice masca. Lovituri poti primi de unde nu te astepti cel mai putin insa intotdeauna sa tii capul sus, zambindu-le.Indiferenta doare cel mai mult.
Cei care iti sunt alaturi cu adevarat sunt membrii familiei dar uneori contrariul ne face sa ne punem intrebarea "In ce lume traim?".Cu toate astea mergem inainte.