| 334499 a întrebat:

V-ati ingrasat vreodata?

17 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigur, in iarna asta am pus 6 kg, pe care le-am dat jos, e mai bine asa.

| Arthur a răspuns:

Când eram bebe eram tare dolofan.hee hee

| Vizitiul a răspuns:

Da, din momentul in care m-am lasat de fumat!

| Aero a răspuns:

Eu n-am cand sa ma mai ingras, slabesc tot timpul ca stau toata ziua la calculator sa-ti raspund tie la intrebari! laughingrolling on the floorlaughinglaughingrolling on the floor glumeam si eubig grin

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Da, după ce m-am lăsat de sport dar cu trecerea timpului am pierdut kilogramele în plus prin alimentaţie săracă în calorii şi mişcare.
Pa, pa.

| Minty a răspuns:

In timpul adolescentei este normal sa te ingrasi! Si da chiar am pus un kilogram pe mine dar nu se vedehee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred, sau n-am observat. N-am fost dolofana, dar nici slabanoaga cand eram micuta. Acum, ma mentin la fel happy.

| ionela8822 a răspuns:

Daaaahappy anul trecut 10 kg happy dar am scapat de ele...big grinbig grinbig grin

| Ea12345 a răspuns:

EU de cand ma stiu am aceleasi 43 de kilograme big grin

| dannys a răspuns:

Da de la 58 de kg am ajuns la 80 kg si nu am ambitie sa le dau jos.Am avantajul ca sunt inalta am 1, 78 si nu prea se cunoaste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daaa. dar nu mi-am facut un obicei din asta.

| cristi202 a răspuns:

Desigur. Chiar acum, in ultimul timp, mi-a mai crescut burtica!happyhappy

| Tourniquet a răspuns:

Nu, nu m-am ingrasat, doar am pous un 2-3 kg in vacanta de iarna, dar in momentul de fata nu. Chiar slabescbatting eyelashes

| Razvan a răspuns:

Sunt constanta in greutate. Dar si daca as fi mai plinuta nu mi-as bate prea mult capulwinking

| cretzufinish a răspuns:

Eu tot timpul am fost slaba dar de vreo 7 ani ma mentin la 58 kile, ceea ce e foarte greu la altele. Sunt foarte multumita si apreciata.hee hee
widowdishes2012 si eu am tot 1, 78 dar 58 de kile, la 80 de kile nu vreau sa ma imaginez big grin

| Alisa a răspuns:

Dupa ce m-am operat de apendicita. Eram atat de slaba de ma sufla vantul, si imediat dupa operatie m-am ingrasat, am facut formelaughing.
Doctorul imi spunea ca o sa ma faca un fotomodel si eu nu mai puteam de rau ce imi era, ca nu aveam voie sa mananc nimic in perioada aia laughing)

| RaSpUnS.pT.vOi a răspuns:

Si eu m-am ingrasat in iarna asta vreo 4 kg...sad si fac sport sa le dau jos!
Insa cand vin caldurile cu siguranta o sa slabesc!