anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

V-aţi întâlnit şi voi pe net cu băieţi de băieţi ca tipul "arătos" din imaginea de mai jos?

http://bravonet.ro/blog/greseala-de-photoshop/2010/08/18 /

Aţi primit şi voi poze modificate în Photoshop şi face to face a fost un dezastru?

Aţi primit poze luate de pe net? Cum a fost când aţi aflat adevărul?

Aţi făcut una din cele 2 de mai sus sau chiar ambele?

Povestiţi cum a fost când aţi păţit aşa ceva :)).

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
6 răspunsuri:
| Cretaker a răspuns:

Ala din imaginea care'ai postat'o parca s-a masturbat doar cu dreapta nonstop timp de 4 saptamani.

| cretzufinish a răspuns:

Nu prea se stia de Photoshop inainte sau chiar daca se stia erau prea tamaie sa stie sa-l foloseasca. Oricum, m-am intalnit si eu o vreme cu baieti de pe net si intr-adevar schimbati, dar depinde si de aparat cred. Multumesc lui Dumnezeu ca nu m-am intalnit cu vreun ciudat cu un singur muschi, ca uratenii am intalnit. laughing

| valy a răspuns:

Pey.cu baieti nu am intalnit. dar am intalnit domnisoare care isi faceau sa isi dispara cosurile de pe fata,, isi mareau buzele.sanii.una si-a facut cumva sa nu ii apara parul de pe picioare ca intr-adevar avea picioare frumoase.si cand m-am intalnit cu ea.si am mers la plaja.cand am vazut ce stuf are pe picioare mai mare ca a meu.am preferat sa ma duc acasa. m-am facut ca imi suna telefonul si am plecat,, la mine nu exista o chestie ca domnule fata cu care ma intalnesc sa fie o adevarata printesa. dar macar cele igienice.si in legatura cu tipul asta.cred ca era asa de disperat sa arate si el bine incat. a recurs la asa ceva.

| eeleeeeeeeelllll a răspuns:

Da si mie mi s a intamplat laughing tipur era superb in poze iar cand l am vazut era sa pic din picioare rolling on the floor "la cat de frumos era" laughing

dar si a luat si teapa pentru ca merita laughing adica i am dat intalnire si (eram sigura ca ceva nu e in regula adica din cate spunea si la cum arata era baiatul perfect laughing ) l am asteptat dupa un pom rolling on the floor si ii ziceam la telefon ca sa dea din maini sa il recunosc rolling on the floor) cand l am vazut direct acasa m am dus laughing

| melissa_3397 a răspuns:

Da am patit si eu o data asahee hee) pe mess arata foarte bine si in pozele de pe hi5 insa erau modificate, mama deci avea niste dinti si plin de kosuri pe fata:-s, Si era cam gras rolling on the floor) mamamia, mie sincer mi-a fost rusine putin. Iar baiatu din poza cre ca era prea naiv si orbit de "frumusetia" pozei inkat nu a vazut diferenta de la brate laughing) oricum penibil si mi se pare ceva total aiurea sa porti o "masca" sa intruchipezi perfectiunea in poze si in realitate sa fi vai de mama ta... asta e... complexele la unii sunt foarte mari nu sunt totusi de criticat pentru ca roata se invarte si pana la urma urmei nu sunt ei devina ca arta intr-un fel anumehee hee
PwP:*

| Єℓy a răspuns:

Mi s-a intamplat acum cateva luni cand am cunoscut un tip care avea niste poze grozave si a zis ca vrea sa iesim da din pacate cand sa neintalnim nici macar nu l-am recunoscut... nu era foarte urat dar nici nu se comapar cu pozele lui. si daca pe mess era foarte smecher in realitatea de abia scotea un cuvant