| aaddii a întrebat:

V-ati lovit vreodata in casa? daca da cum? ca eu am alunecat pe cartile de joc cu care faceam case, ma lovesc odata la o saptamana de 1-14 la picior cand dau de ceva (masa, scaun, dulap etc.) si cea mai clasica cazatura din patrolling on the floor voi?

16 răspunsuri:
| Bogdanux a răspuns:

Cred ca am mai multe accidente in casa decat afara.

| Holocaust a răspuns:

Ooo da! De la clasica lovitura cu piciorul in colt la pat,scaun,etc, la izbirea in obstacolele din drumul spre wc(de obicei un scaun ratacit), cu capul in marginea dulapului(de fiecare data sarind cate-un neuron) *troll face*

| ImYourFuckingNightmare a răspuns:

Eu mereu ( dar mereu! ), dau cu capul de pereți dimineața când mă trezesc -_-.

| ReallySomebody a răspuns:

Pai cand ma lovesc cu degetul mic de la picior de coltul de la birou,pat, masa, scaune.straight face e naspa rau!

| Loveis4free a răspuns:

Cand aveam 9 ani si mama mi-a luat role noi i-am zis ca ma duc sa ma plimb cu ele pe afara, iar cum eu stau la bloc si liftu era blocat, am zis sa ma plimb putin pe laga liift pana se elibereaza, dar nu am fost atenta si am aluneacat cu rolele pe scari si cand am ajuns jos am dat si cu capu de peretele din fata. Mi-am rupt piciorul, mi-am facut un cucui si nu m-a ridicat nimeni de pe jos pana nu mi-a trecut prin minte sa o sun pe mama sa coboare un etaj sa ma ia si sa ma duca la spital. Frumoasa viata am, nu?=_=

| NothingToEat a răspuns:

1 am dat cu capul de usa de la sifonier 2 am cazut cu presul de la baie 3 clasica cazatura din pat de 5 ori pana acum 4 ma lovesc cu piciorul si mana de birou de pat etc 5 am cazut odata de pe un scaun am alunecat 6 era sa cada sifonierul pe mine (trageam de el ca nebuna aveam 5 ani) 7 dau cu capul de pereti 7 am vrut sa fac roata si era sami rupgatu 8 am alergat in gradina pe iarba uda si am cazut in cap 9 ma urcam pe o scara si mia sunat tel. si a cazut scara cu mine.CE VIATA frumoasa am, nu?

| madamadamada a răspuns (pentru NothingToEat):

Da si eu a patit astfel de lucruri...dar forta aceea invizibila nu face rau doar actioneaza cand nu esti atent sau cu muzica mai ales,

| Wehrmacht a răspuns:

M-am lovit de prag, am alunecat pe o matura(am calcat pe partea cu care dai pe jos) am alunecat pe cearceaful de la pat ca era prea lung, visam nu stiu ce tampenie si cand mia sunat telefonul m-am ridicat si am cazut pe spate...si multe altele.

| angelsaredickswithwings a răspuns:

Acum cinci minute m-am lovit de birou si mi-am spart o vena de la mana dreapta deja sunt vanata (un cerc de diametrul 8 cm) crying... poimaine ma fac toata verde

| LoStEyEs a răspuns:

Eu iau in fiecare zi o palma de la fratele meu mai mic happy nu pot sa zic ca nu i-o platesc cu aceeasi moneda tongue

| Budincăă a răspuns:

Am alunecat cu covoru.b-)

| ΛᄂΣX a răspuns:

Eram mic si cand m-am trezit (eram foarte obosit) mi s-a parut k usa e in alta parte si mi-am spart arkada.rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am dat odata cu degetul de piciorul scaunului.Stiti ce a urmat. Dumnizăeli șî crușăli la adresa scaunului zile intregi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aaa.da m-am lovit la picior de pat si de usa m-am lovit.Si da, am cazut si din pat in diferite momente.big grin Sau am dat cu capul de masa.whistlingPrins degetul la usa si dat cu capul de la usa de la sifonier.big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar azi am patit-o...
Am fugit la baie pentru ca nu facusem pipi de 5 ore si era o cutie mare langa usa de la baie, n-am vazut-o si am vrut in ultimul moment sa sar peste ea, dar am cazut in ea, si am cazut cu ea cu tot facandu-mi un cucui, dupa care a trebuit sa ma sui sa iau nu stiu ce de pe dulap, si cand m-am suit, am alunecat cu scaunu si era sa cada dulapul pe mine, si dupa ce-am cazut de abia m-am ridicat.

Pe la 20:00 tot azi, am dat cu mana de dulap si cum eram nervoasa, i-am tras si un picior, dar eram desculta, si mi-am sclantit degetul din mijloc de la picior.

Dupa ce a venit mama de la servici, acum o saptamana imi luase niste role. Le-am probat si am alunecat cu ele si m-am prins de cuier, si am tras toate hainele, cu `cuier cu tot dupa mine si a cazut cuierul pe mine TT_TT.

Si, era acum o saptamana un fluture in baie, si m-am speriat de el si am cazut cu presul, cu capul in vana, si am fost leoarca pe cap
=_=...

Am mai patit lucruri...

| madamadamada a răspuns:

Se spune ca este o forta invizibila, care nu vrea rau actioneaza cu muzica si merge pentru cei de varsta 7-pana la 20.nu este de ras,noi chiar joi am invatat la engleza despre lectia,,BUMPS, THUMPS, AND FLASHES"si era vorba de doua fete care au fost aruncate din pat in timp ce dormeaulaughing