Da, mor de dorul ei.
Am o poza cu ea pe noptiera, prima mea iubire.
wtf? I love summer.
Eu astept scoala cu indiferenta...nu sunt ceva gen,,vine scoala,ma sinucid",dar nici,, yuupy! Vine scoala!".Nu m-ar deranja daca vacanta s-ar prelungi putin, foarte putin(2-3 ani), dar nu sunt trista.
De colegi da.Da de profi nu.
Ce vina are ''scoala''? Scoala e o cladire...profii sunt dracii(mbene...nu toti)
Daa...mi-e dor sa fumez la coltul ei pe ascuns. Nu mi-e dor de scoala ca o vad in fiecare zi
.
*La nebunie
, de fapt eu n-am vrut vacanta deloc. Sper sa inceapa repede cu temele si lucrarile!*
Okay, acum sincer cred ca nimanui nu ii e dor de scoala ![]()
Ce bine ar fi daca s-ar dubla vacanta de vara ![]()
E nasol, imediat trece
, in plus trec a 8-a
Sincer, da. Imi e dor sa alerg pe colidor, sa rad cu colegii, sa rad cu profesorii, ne spuneau foarte multe glume amuzante. Chiar daca ne dau note mici, totusi isi fac datoria. Peste multi ani ne vom aminti de scoala, cladirea unde am plans, cladirea unde am crescut, cladirea unde am ras, cladirea unde am cunoscut oameni, cladirea in care ma puteam exprima asa cum doream
. Si scoala, scoala este doar o cladire, poate ca nu va este dor de teste, teze, examene, ascultari, ora de aritmetica, geometrie, chimie, istorie, geografie. Dar peste ani, o sa va doriti sa mai stati macar o zi la scoala, sa radeti, sa va mai vedeti odata colegii
. Cu alte cuvinte, da imi e dor de scoala
LisaJulie întreabă: