| T30D0RA a întrebat:

Va e frica de Bau-bau?

Răspuns Câştigător
| Pralină a răspuns:

Daca te referi la profa de englezasadHORROR!

Daca te referi la monstru ala de 3 metri, fioros, cu suflet rece, fara pic pic de mila, ce are dinti ca un rechin, gheare luungi, umbla cu lanturi trase dupa el, cu voce de fantoma, si cu ochii de pisica, atunci nu nu mi fricarolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

17 răspunsuri:
| Lorena_6574 a răspuns:

Nu pentru ca nici nu exista laughing da-mi te rog o funda
te rog frumos!

| Mihai0301 a răspuns:

De ce sa-mi fie frica de ceva ce nu exista?

| Fifylici a răspuns:

Depinde! Daca e profu de mate cu siguranta DA.La orele lui imi vine sa ma bag sub banca si sa nu mai ies de acolo[ah de as putea fi invizibila la orele lui]laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-e frica de intuneric cu toata ca am 14 ani... da mi-e fricalaughing

| metehne a răspuns:

NU deoarece acesta este doar un mit p care parintii il folosesc pentru a`si cumintii copii!
Si nici macar cand eram mica nu am crezut`o p mama cand imi spunea:fi cuminte ca daca nu te ia babauoh go on

pa, pa

| ThinkPinkBb a răspuns:

Doar daca e profu de mate...sau profa de fizica...sau profa de istorie sau de desen cand le vad pe alea imi vine sa vomitlaughing

| pwp a răspuns:

Asa si asa rolling on the floor)

| BruneTTe a răspuns:

Nu mi-e frica nu mi-e frica de bau bau. hei hei hei :))
http://www.youtube.com/watch?v=Bpto5bXGqHg =))

| kiky278 a răspuns:

Ce? L-ai vazut? E aici? Stiam eu ca ma urmareste! Da repede un par si niste chiloti noi ca pe astia i-am udat!

| Armyanka a răspuns:

Nu`mi frica nu`mi frica de Bau-Bau. Dar ție ți frica de Bau-Bau?laughing

| JeLeu a răspuns:

Pai in primul rand nu este bau-bau
si in al 2lea aceasta fobie nu este de bau-bau ci de intuneric
Dar sa nu imi spui ca tu daca ai fi intr-o camera fara lumina noaptea singura nu ti-ar fi frica happy

| CatalinCata a răspuns:

Conteaza de ceea ce intelegi tu prin bau-bau.cu siguranta este o persoana sau un lucru hidos de care ne este tuturor frica.

| Pralină a răspuns:

P. S-tie nu ti frica de Mos Craciun?laughing am auzit ca are un sac mare rosu.

BOW!

| timeea7 a răspuns:

Da:-s

| LolaKissTheGirl a răspuns:

Daaaa, nu ma vezi ca tremur laughing. S-o credeti voi. Nuuuu, nu mi-e frica de bau-bau. Si de ce sa-mi fie frica de cineva care nu exista?

| Symonel10 a răspuns:

Nu, nu imi e firca. ilinka14SarbatoriFericite raspunsul tau este foarte amuzant.