Ok,hai sa ne dam mari ca avem net si am copiat o idee a unui tip original si sa ne punem numele la sfarsit de comic ca sa parem interesanti.Bafta,ma duc sa sap gropi.
Mă scuzi, dar ideea mi.a dat.o un prieten, am facut comicul in ragebuilder.com, deci nu e luat de pe net.
Am vazut "comic-ul" de 6 ori pana acum.(5 ori pe facebook, 1 data pe 9gag). Incearca sa vi cu ceva original, creat de tine daca vrei recunoastere.Incearca o lopata.
Imi pare rau daca l-ai vazut, eu nu ma uit pe facebook si 9gag, deci nu prea am de unde sa stiu. Oricum pentru tine o sa desenez o lopata :3
Thank you darling, thank you.Pe viitor incearca sa desenezi ceva inspirat din viata ta, imaginatia si originalitatea sunt valori promovate.Groapa placuta.
Vorbeai de mine?
Daca te simti, da. Daca nu, esti nesimtit.Cu toate astea, eu ziceam de cea care a pus intrebarea si nu am comentat la raspunsul tau ca sa ma refer la tine.Moartea-n vise!
Aww ce dragut.Meriti un premiu! Ti-am sapat o groapa in graba.Nu e terminata, dar uite:
http://www.cimec.ro/......t%20T7.JPG
K
Vai mersi ce cadou dragut
.
Nu sunt rea sunt realista.Ca sa stii si tu, caprele mananca iarba pentru ca acestea iubesc iarba, deci asta insemna te iubesc pe limba mea.
Aceia sunt toti oamenii de pe TPU? Nu sunt toti chiar asa de rezonabili.Dar ar fi bine sa fi macar 70% din ei de treaba.Cam asa sta treaba Toti Pentru Unul acel unu nu e si el pentru toti ceea ce afecteaza site-ul
LisaJulie întreabă: