| Bya132 a întrebat:

Vă mai amintiţi primele momente pe TPU? E, haideţi să vă spună bunica Bya132, pe vremea când era user tânăr şi când avea glume bune. Deci, încep:
Am dat de TPU din greşeală, dar am fost curioasă să văd care-i faza pe aici. Mi-am făcut cont, am zis că nu o fi mare pagubă. Pe atunci era Raluca (parcă aşa o chema pe aia dinaintea Stelei) admin.
Prima dată, umblam pe la conversaţii. Şi am avut curiozitatea de a mă duce pe la T/A. Prima întrebare de acolo a fost publicată de mhn24 (tata :3). Nu m-a fascinat,(am citit-o printre rânduri). După ce pasiunea mea pentru TPU scădea din ce în ce mai mult, am zis măcar să fac un tur al categoriilor.
Am ajuns în sfârşit la t/a. Iniţial, eram o necunoscută, nimeni nu mă cunoştea şi când vedeam cât de "răi" erau, îmi era frică să nu mă fac de râs.
M-am împrietenit prima dată cu Yep. Apoi, cu Bastet, Ruxy(vomă) mhn24, VecinaDeLa3(Miruna), Kazimir, Musique, Clannad şi ultima dată cu Comeandtelmesomething (ultimul cu care m-am împrietenit), nu sunt no-lifer, dar stând atâta timp legi prietenii virtuale.
Am început să îmbătrânesc. Şi în vara aceasta am stat mult timp plecată din localitate, deşi TPU îmi lipsea şi mai ales amicii mei virtuali. Când m-am întors acasă am intrat pe TPU şi o serie de necunoscuţi au apărut. Nu credeam că e T/A. Eram singurul user mai bătrân până i-am găsit pe Comeandtellmesomething şi Apache, care ei mai erau pe acolo ceva mai "în vârstă", după care i-am mai văzut pe Musique, Clannad, MyObsession and more...
Îmi lipseşte Old Generation, dar nu mă plâng, uneori e bine să ai şi ceva "tineret".

Şi acum, întrebarea:
1. Vă mai amintiţi primele momente pe TPU?
2.Cum era T/A când aţi venit prima dată aici? Şi mai ales, vă e dor de ce era odată?

Răspuns Câştigător
| Fragile a răspuns:

Mda.Poveste lungă.

O prietenă mi-a spus despre TPU şi am intrat.Ea era disperată "îmi place TPU pentru că ajut oamenii şi vreau să fac cât mai mult funde să ajung expertttttttttttttttttttt" mie mi se rupea şi TPU-ul mi se părea stupid. Apoi, toamna trecută (2010-best year 4ever) am intrat,mi-am schimbat numele şi prima oară am fost "NOTExist" şi prima oară m-am uitat mai mult pe la cei cu rank-ul mai mic,NOname,bla bla. Apoi m-am dus pe T/A,după ce mi-am schimbat numele în "Catelusha". Prima oară nu mi-am dat seama de nimci,dar în timp, nici eu nu ştiu cum, am înţeles cum era treaba.Cu Cretaker,cu cRii,Kazimir,bastet,Ilove,era aşa frumoos. Apoi am început să scriu cu diacritice şi mi-am schimbat numele în "Căţeluşa". După asta, pe la începutul lui 2011, totul a început să se strice.sad Îmi lipsesc vremurile de atunci.Îmi amintesc întrebarea lui Mihnea care era prima,şi era troling,iar toţi fraieii comentau că ei "este" deştepţi.Ce vremuri.
Acum să revenim la normal, la stupidele vremuri de pe TPU de zi cu zi, unde toţi care vin de 2 zile pe T/A se dau mari trolleri,sau pun întrebări în speranţa de a fi amuzante, ori se plâng de ce a ajuns t/a ca şi cum ei ar fi de nu ştiu cât timp, dar de fapt ei sunt de 1 săptămână maxim. Înainte la o întrebare râdeai 2 ore, acum rareori găseşti o întrebare la care să zâmbeşti.
P.S.: Scuze pentru eventualele greşeli gramaticale.

34 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns (pentru Foxie2):

Bună.
Vai cât amuzament sec!
Pa, pa.

| Bya132 explică (pentru CioCĂlătiCăăă):

Ce coincidenţă. straight face

| Fragile a răspuns:

Acum vin mulţi care sunt de 2 zile pe TPU şi zic "Da,da ce vremuri,era aşa mişto, acum nu mai e nimic amuzant", bla bla.rolling eyes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Cand am intrat prima data pe TPU, cautam un cod pentru un joc. Era prin iulie 2010, iar primul meu cont l-am facut doar sa urmaresc si votez. Ce-i drept, pe vremea aia nu raspundeam, ca eram prea timida ca sa ma bag in jocul asta. Mi-a sarit in ochi sistemul de votare si funda, lucru care m-a facut sa cred ca e un site foarte bine dotat tehnic.
Am vizitat profiluri multe, si m-am ''indragostit'' de doi useri: onutzu (care din pacate nu mai e, dar imi placeau foarte mult raspunsurile ei, din care am invatat foarte multe) si fostul 7h30, acum BenBurnleyTheo. ambii m-au impresionat. Apoi a fost Cretaker cu comicurile lui, alt motiv pentru care am ramas pe TPU, desi intram maxim trei zile pe saptamana. Nu ma atragea asa mult, dar parca acele comics au dat culoare.
O perioada am facut pauza de TPU, si am inceput sa sufar din dragoste. Asa ca am zis sa imi gasesc alta preocupare si am inceput sa umblu pe la D&S, sa ma descarc acolo incarcandu-ma cu problemele altora. Dupa ce mi-a trecut si am facut cont TPU, ca uitasem parola celuilalt, am inceput sa intru la T/A zilnic. Era tare fain, cu toate ca am avut conflicte cu ''veteranii'', intre timp m-am si imprietenit cu ei (Clannad, de exemplu). Vizitam si alte categorii, dar cel mai mult T/A, si imi facea placere sa raspund.
Acum, gasesti numai umor grotesc si mult prea multa rautate si intoleranta. Acum, de vara, TPU, cu tot cu T/A, s-a dus naibii. Dar ceva ma atrage sa raman.
Cu drag, Jelli.

Întrebări similare