Imi place enorm desi ma facu sa ma simt putin trista pentru ca ma gandesc la trecut pentru ca am avut si eu o prietena pe care o credeam cea mai buna si caruia ii faceam filmulete si in final s-a dovedit a fi o persoana fara suflet.Filmuletul e minunat, sper sa ai si pentru cine sa-l editezi asa frumos, esti priceputa in asa ceva imi place si ceea ce ai scris pe el o sa iau si eu de acolo cateva versuri, nu pentru a face un filmulet ci pentru a le scrie pe o hartie si a mi le aminti! Frumoase cuvintele, ai gasit cele mai potrivite cuvinte, as vrea sa am si eu o prietena ca tine care sa-mi vorbeasca asa.Prietena ta ar trebui sa se simta incantata sa aiba pe cineva asa catine alaturi. Felicitari SoL!
Foarte frumos ceea ce ai facut, in plus si melodia este perfecta.Bravo si bafta pe viitor!
Am ramas uimit.
Bravo pentru el, si bravo pentru ca o apreciezi.
Ce melodie e, apropo?
Supeerb videoul :Xprietena ta e norocoasa ca te are!
App: La multi ani prietenei tale :*
Foarte foarte FOARTE frumos.nu stiu de ce dar mi-ai inveselit ziua azi...foarte frumos si melodia si nu mai zic de imagini...foarte frumos.bravo! se vede ca esti o prietena foarte buna. bravo nu mai am cuvinte sincer
Este perfect!:X:X:X...in timp ce il urmaream am simtit ca trebuie sa imi sun prietena cea mai buna si sa ii multumesc ca e acolo pentru mine:*:*:*
chiar e super:X:X:X
pupicii:*:*:*:*
Ai facut ceva frumos, ceva ce nu se uita usor, ceva ce iti incanta sufletul, esti o prietena minunata; Ma bucur pentru sufletul bun pe care il ai si pentru ca esti asa. Numai bine si resusite in tot ce faci, Lucien.
Cred ca este cel mai frumos lucru pe care l-am ascultat si l-am citit vrodata:X:X:X:X:X:X:X:X