| Elena1234456 a întrebat:

Va place? E facuta de mine pentru o persoana foarte speciala. http://www.youtube.com/watch?v=18_AHWuIk5g

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Drăguţ, eu am făcut ceva asemănător acum câteva luni.

Vă doresc o prietenie fără sfârşit!

18 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

Imi place enorm desi ma facu sa ma simt putin trista pentru ca ma gandesc la trecut pentru ca am avut si eu o prietena pe care o credeam cea mai buna si caruia ii faceam filmulete si in final s-a dovedit a fi o persoana fara suflet.Filmuletul e minunat, sper sa ai si pentru cine sa-l editezi asa frumos, esti priceputa in asa ceva imi place si ceea ce ai scris pe el o sa iau si eu de acolo cateva versuri, nu pentru a face un filmulet ci pentru a le scrie pe o hartie si a mi le aminti! Frumoase cuvintele, ai gasit cele mai potrivite cuvinte, as vrea sa am si eu o prietena ca tine care sa-mi vorbeasca asa.Prietena ta ar trebui sa se simta incantata sa aiba pe cineva asa catine alaturi. Felicitari SoL!

| Barajag a răspuns:

Foarte frumos ceea ce ai facut, in plus si melodia este perfecta.Bravo si bafta pe viitor!

| Cσσкiє a răspuns:

Foarte frumoasă. Cum se numeşte melodia?

| AnaBlackVampire a răspuns:

Wow! Super! Prietena ta ar trebuie sa fie incantata de cadouwinking

| Derye a răspuns:

Am ramas uimit.

Bravo pentru el, si bravo pentru ca o apreciezi.

Ce melodie e, apropo?

| TwixulDrept a răspuns:

Supeerb videoul :Xprietena ta e norocoasa ca te are!
App: La multi ani prietenei tale :*

| DeNyyy a răspuns:

Foarte foarte FOARTE frumos.nu stiu de ce dar mi-ai inveselit ziua azi...foarte frumos si melodia si nu mai zic de imagini...foarte frumos.bravo! se vede ca esti o prietena foarte buna. bravo nu mai am cuvinte sincer

| ღm0tzataaღ a răspuns:

Este perfect!:X:X:X...in timp ce il urmaream am simtit ca trebuie sa imi sun prietena cea mai buna si sa ii multumesc ca e acolo pentru mine:*:*:*

chiar e super:X:X:X
pupicii:*:*:*:*

luciana
| luciana a răspuns:

Ai facut ceva frumos, ceva ce nu se uita usor, ceva ce iti incanta sufletul, esti o prietena minunata; Ma bucur pentru sufletul bun pe care il ai si pentru ca esti asa. Numai bine si resusite in tot ce faci, Lucien.

| SupraDozaDeVise a răspuns:

Da, foarte frumos :*
E bine ca ai facut-o pentru BFF`u tau love struck

| KeepCalm a răspuns:

Taylor Swift - Fifteen

| Alycaaaa a răspuns:

Cred ca este cel mai frumos lucru pe care l-am ascultat si l-am citit vrodata:X:X:X:X:X:X:X:X

| RockIsLife a răspuns:

Uau! E extraordinar.love struck

| sίмρℓε☻кι∂a a răspuns:

E minunat`love struck

Foarte frumos`love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place foarte mult.Bravo

| camitza_1621 a răspuns:

Super

| NicO_9302 a răspuns:

Frumos!:*