| mariana_1559 a întrebat:

Va place site-ul TPU?

Răspuns Câştigător
| Rebecca86 a răspuns:

Da, imi place. Motivele ar fi: gasesc raspuns la intrebarile pe care mi le pun si eu aproape zilnic, aflu lucruri interesante, cum gandesc si altii, trece timpul altfel si pot oferi la randul meu ajutor acolo unde stiu ce trebuie facut.

16 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Bineinteles. N-as mai fi aici de atata amar de vreme daca nu mi-ar placeabig grin

| Nic a răspuns:

Logic. Daca nu ne-ar placea nu am avea cont, nu?hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. Cand vin de la scoala, de cele mai multe ori intru aici si vad care-i treaba. Seara, doar aici stau. In fine, de fiecare data cand stau la calculator trebuie sa vizitez si acest sitehee hee.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Mie imi place site-ul TPU, mai sunt cateva luni si fac un an de zile. Permanent esti intr-un joc al cunoasterii, al ajutorului pe care poti sa-l acorzi celor care prin raspunsurile tale le poti intinde o mana de ajutor.

| Ana-Maria94 a răspuns:

Da, daca nu ar fi nu stiu ce m-as face.

| Malvina24 a răspuns:

Bineinteles! nu sunt aici de mult timp(o luna) si imi place mult site-ul! Mereu gasesc ceva nou si raspunsuri la care pot ajuta!

| Alisa a răspuns:

Da, daca nu mi-ar fi placut nu as mai fi fost aici si nici nu mi-as mai fi facut cont.hee hee
Intotdeauna afli cate ceva nou si ai ocazia sa ajuti oameni. love struck

| ady_9922 a răspuns:

Nu am stiut de TPU dar acum stau mai mult timp pe acest site.Este un site foarte util si tot odata interesant.BAFTA TPU...

| taretare a răspuns:

Da e super siteul

| PurpleLadybug a răspuns:

Nu... noi stam toti aici pentru ca il uramwinking. Glumesc, iti dai seama. Ceea ce e cel mai tare la TPU este ca oameni pe care nici macar nu ii cunosti isi "irosesc" cateva minute din viata pentru a'ti da un raspuns, raspuns care nici cel mai mare filozof al lumii nu ar putea sa ti'l dea. E perfect aici, si logic ca e asa, deoarece oricui ii place sa asculte sau sa fie ascultat cand chiar are nevoie de acest lucru...happy
Take carepeace sign

| sasa_9207 a răspuns:

Da este normal gasesti unele lucruri care trebuie

Stefan
| Stefan a răspuns:

Daca iti raspund la aceasta intrebare, inseamna ca sunt aici si imi place acest site, am foare multi prieteni si atmosfera e foarte atractiva.

| pisoias a răspuns:

Desigur. E o sansa de a lega prietenii (fie ele si virtuale), de a cere sfaturi si nu in ultimul rand de a nu te simti singur.

| cristi202 a răspuns:

E super. Ma mai simt si eu util, din cind in cind, aici, in aceasta zona care e internetul.

| Fl4sh3rON a răspuns:

Da! Foarte mult!

| ladymartha a răspuns:

Da este foarte folositor pentru cei care au intrebari ce nu-si gasesc raspunsul...

Întrebări similare